40 bin TL'ye kadar sistem önerisi

enes.ocakci

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, arkadaşımın kardeşi için hazır sistem alacağız FPS oyunları oynuyor, 40 bin TL'ye kadar sistem F/P sistem önerirseniz sevinirim, Gaming Gen TR sitesinden önermezseniz sevinirim.

@Pastırmalı Helva gamepower mı alsın yani? Bende biliyorum kule tipi soğutmanın yeterli olduğunu.

@syrewx05 işlemciyi 7600 olarak güncelleyince fiyat yine 40k oluyor ancak işlemci stok fan ile geliyor. Eğer NVIDIA seçmenizin özel bir nedeni yoksa benim attığım sistem alınabilir hem sıvı soğutma ile daha şık durur.

Son düzenleme:
@Pastırmalı Helva gamepower mı alsın yani? Bende bilmiyorum kule tipi soğutmanın yeterli olduğunu.

@syrewx05 işlemciyi 7600 olarak güncelleyince fiyat yine 40k oluyor ancak işlemci stok fan ile geliyor. Eğer NVIDIA seçmenizin özel bir nedeni yoksa benim attığım sistem alınabilir hem sıvı soğutma ile daha şık durur.
Anladım hocam teşekkür ederim. Benim bildiğim hikayeli oyunlarda yazılım işinde vs. nvidia daha iyi oluyor diye biliyorum ama. Yani benim açımdan daha iyi de arkadaş açısından 7900gre daha mantıklı olur herhalde fps oyunları oynayacakmış çünkü.

@Pastırmalı Helva gamepower mı alsın yani? Bende biliyorum kule tipi soğutmanın yeterli olduğunu.

Ne alaka gamepower hocam ayrıca marka değil model önemli gamepower'ın da iyi modeli vardır belki araştırmadım.

Alınmaz gereksiz pahalı kendim toplasam daha ucuz olurmuş.

Arkadaşlar merhaba, arkadaşımın kardeşi için hazır sistem alacağız FPS oyunları oynuyor, 40 bin TL'ye kadar sistem F/P sistem önerirseniz sevinirim, Gaming Gen TR sitesinden önermezseniz sevinirim.

Hocam ben diğer sitelere baktim pek bulamadim kaliteli yarin bir adet kenim kaliteli toplayacağım 1-2K bütçe artisi sıkıntı olur mu?
1080p mi 1440p mi oynayacak bir de arkadas.

@Elevona topla da görelim o zaman. 40K'ya RTX 4060Tİ atacak şimdi. 🤣🤣

@Pastırmalı Helva Gamepower komple kötü bir marka, bütün modelleri kötü, iyi bir modeli yok.
toplam 42000 yapıyor

Ayıp ettiniz hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı