30-40 bin TL'ye telefon önerebilir misiniz?
Pili iyi dayansın ve uzun götürecek olursa iyi olur ve Z Flip 5 veya Tecno Phantom modellerini düşünüyorum. Nasıldır?
Tecno cihazının arkasında duran bir marka değil, adamakıllı güncelleme bile gelmiyor. Z Flip 5 daha mantıklı.30-40 bin TL'ye telefon önerebilir misiniz?
Pili iyi dayansın ve uzun götürecek olursa iyi olur ve Z Flip 5 veya Tecno Phantom modellerini düşünüyorum. Nasıldır?
Onun dışında öneriniz var mıdır pekiTecno cihazının arkasında duran bir marka değil, adamakıllı güncelleme bile gelmiyor. Z Flip 5 daha mantıklı.
S24+ veya Honor 400 Pro öneririm.
Hocam iki telefonda bana göre alınmacak telefonlar bence S24+ mantıklı bu bütçede biraz çıkarsanız s25.
30-40 bin TL'ye telefon önerebilir misiniz?
Hocam Z Flip gibi telefonları içerik üreticisi değilsem almayı düşünmem bile en mantıklı seçenek S24+ bana göre.
Düz iphone veya s serisi istemiyorumda bir s24+ a bakacağımS23 FE, S24 veya s serileri, iPhone temasına alışıksanız iPhone 13 veya iPhone 14 alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.