40 bin TL'ye kadar telefon tavsiyesi

Bütçe
Max. 40.000 TL

bayalpaslan08

Decapat
Yer
İstanbul, Üsküdar
Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum. Bütçem taş çatlasa 40.000 TL. Mobilden çok fazla oyun oynayan bir insan değilim. Sosyal medya, fotoğraf/video çekmek, müzik dinlemek ve iletişim amaçlı kullanıyorum daha çok. Depolama alanı da ayrıca önemli benim için. Ancak uzun süreler elektriğe erişemeyeceğim günler olacak, 24 saat gibi. Bu durumlarda şarjımın iyi gitmesini istiyorum. Batarya kapasitesi de benim için çok önemli. 4500 mAh ve üzeri düşünüyorum en az. Şu an aklımda 2 tane telefon var. Samsung Galaxy S24 FE (256 GB) ve Xiaomi 14T Pro (512 GB). Bu iki telefon dışında önerebileceğiniz amiral gemisi diye tabir edilen veya amiral gemileri ile yarışabilecek kalitede telefon önerileriniz var mı? Varsa tümüne açığım. Biraz kararsızım açıkçası. 2022 Temmuz'dan bugüne Xiaomi Redmi Note 9S (128 GB) kullanıyorum ve depolama alanı dışında her açıdan isteklerimi karşılıyordu. Ve MIUI arayüzüne de aşinayım. Önerilerinizi bekliyorum.

Realme GT 6 öneririm 5500 batarya SD 8S gen 3 işlemci 512 hafıza 35 bandına alabileceğin güzel bir telefon emin ol pişman olmazsın.
Gayet iyi görünüyor, değerlendireceğim teşekkür ederim

S24 plus batarya, hızlı şarj ve ekran olarak daha iyi S25 e göre. S25 işlemci tarafında daha iyi ve 1 sene daha güncel, bunlar harici aynı telefonlar. S24 FE en düşük segment aralarında.
S24+ benim gözümde daha alınabilir gibi görünüyor bu durumda. Siz ne düşünüyorsunuz? Aradaki fiyat farkını verip S25 almanın gerekliliği var mıdır işlemci için?

Gayet iyi görünüyor, değerlendireceğim teşekkür ederim

S24+ benim gözümde daha alınabilir gibi görünüyor bu durumda. Siz ne düşünüyorsunuz? Aradaki fiyat farkını verip S25 almanın gerekliliği var mıdır işlemci için?
S25 daha kompakt bir telefon, küçük boyut istersen tercih edebilirsin. İşlemci olarak daha iyi ve verimli tekrardan dediğim gibi. Ama S24 plusta Islemcisi de gayet yeterli olur. Sana kalmış bir şey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı