efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.591 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:52 #41 emin38 dedi: 47k bütçeye iyi bir şey toplayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hazır sistem şart değilse evet toplayabilirim. Akakçe üzerinden tek tek toplasan olmaz mı?
emin38 dedi: 47k bütçeye iyi bir şey toplayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hazır sistem şart değilse evet toplayabilirim. Akakçe üzerinden tek tek toplasan olmaz mı?
emin38 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.116 Bugün 01:53 #42 efebatiin dedi: Hazır sistem şart değilse evet toplayabilirim. Akakçe üzerinden tek tek toplasan olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hocam montaj konusunda pek bir bilgim yok o yüzden hazır bakıyorum.
efebatiin dedi: Hazır sistem şart değilse evet toplayabilirim. Akakçe üzerinden tek tek toplasan olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hocam montaj konusunda pek bir bilgim yok o yüzden hazır bakıyorum.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.591 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:57 #43 emin38 dedi: Hocam montaj konusunda pek bir bilgim yok o yüzden hazır bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Hazır sistemlere bu aralar hakim değilim hocam o yüzden pek yardımım dokunmaz. Eğer Akakçe üzerinden toplamak gibi bir düşüncen olursa etiketleyebilirsin.
emin38 dedi: Hocam montaj konusunda pek bir bilgim yok o yüzden hazır bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Hazır sistemlere bu aralar hakim değilim hocam o yüzden pek yardımım dokunmaz. Eğer Akakçe üzerinden toplamak gibi bir düşüncen olursa etiketleyebilirsin.
emin38 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.116 Bugün 13:37 #44 PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri Böyle bir sistem daha buldum hocam fikriniz nedir ? @Mehmetkayice
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri Böyle bir sistem daha buldum hocam fikriniz nedir ? @Mehmetkayice