40 bin TL'ye laptop önerisi

Bütçe
40000
Makaleler
2
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522193036
Selam, biliyorum son günlerde bu fiyat bandında çok konu açıldı lakin kendi aradığım şeyleri de listeleyerek en uygun laptopu bulmak istiyorum. Önceliklerim şunlar:
  • İyi, tercihen %99 ve üstü sRGB bir ekran (14-16 inç arası olmalı daha büyük veya daha küçük değil)
  • Çok kötü olmayan batarya ömrü (Çok uzun süreler beklemiyorum lakin 1-1.5 saatte bitmesini de istemem)
  • RAM'i 32'ye yükseltmeyi düşündüğüm için buna uygun RAM yuvası. (8 GB olmaması daha iyi anlayacağınız)
  • Güçlü bir işlemci (%5'lik 10 luk farkların önemi yok, bunun yanında çok sesli çalışmaması yeterli)
  • 3070 veya 4060 seviyelerinde bir ekran kartı
Açıkçası son zamanlarda gördüğüm Lenovo LOQ'lar hoşuma gidiyor, Acer Nitroların biraz ısındıklarını ve sesli çalıştıklarını duydum. Bunları da göz önünde bulundurarak öneri yaparsanız sevinirim, teşekkürler.

Bütçe duruma göre 2-3 bin TL esneyebilir.

@YüzbaşıJohnPrice

Bunun yanında birkaç yerde de Kasım indirimlerinin beklenmesi gerektiğini okudum, mantıklı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
İstediğiniz cihaz 8845hs rtx 4060lı loq gibi duruyor. Pil ömrü biraz kısa olsa da uygun ayarlarla günlük işler için 3-4 saat pil ömrü sunacağını düşünüyorum.
Sessiz çalışmasını istemişsin, lenovo loqda ayarlarda silent mode var, hiç fan sesi duyulmuyor, bu ayarda oyun açınca fps kaybı olsa da yine de çok düşük fan sesi duyuluyor, bunun çok rahatsız edeceğini düşünmüyorum. Belki kütüphane gibi yerlerde rahatsız eder

Kasım indirimleri beklenir. Dediğim cihaz 38k bandına düşer bence.

Ekran konusuna önem verdiğiniz için victus direkt eleniyor. Geriye asus tuf, acer nitro kalıyor. Nitro çok sesli çalışır, tuf konusunda soğutma olarak çok da başarılı değil diye biliyorum. Eğer 3 saat pil ömrü bana yeter derseniz loq mantıklı olacaktır. Ekstradan hızlı şarj özelliği de var. Eğer priz bulup 10-15 dakika takarsanız 2 saate yakın ekstra pil ömrü sunabilir

Dediğiniz süreler yeterli gelir hocam. Air M2'den geçiş yapacağım için hepsinin pil ömrü yetersiz hissettirecek lakin 3 4 saat yeterli. Bu indirimler ne zaman başlıyor, hangi sitelerde daha iyi indirimler oluyor fikriniz var mı?

Hocam piyasayı takip etmeniz lazım. Bu ay içinde herkes indirim yapacak ama zamanı belli olmaz. Düzenli takip etmek gerekir. Hb genelde Ay başlarında %5 indirim yapıyor, amazon prime günlerinde güzel şeyler denk gelebilir. 11.11de n11 güzel kampanya yapar... Sürekli takip etmek lazım

Macbook air sonrası bütün cihazlar kötü gelecektir. Klavye, touchpad vs olarak loq şu an en doğru seçenek gibi. Tabii ki macbook kalitesi bulamazsin ama bulabileceğin en iyi alternatif bu.

Pil ömrü için de kesinlikle ama kesinlikle amd bakın. İntel aklınızın ucundan geçmesin

Malzeme kalitesi olarak da çok yakın bir şey beklemiyorum hocam ya, Windows bir makineye ihtiyacım oldu almışken de yine iyisini alayım dedim.

Malzeme kalitesi olarak da çok yakın bir şey beklemiyorum hocam ya, Windows bir makineye ihtiyacım oldu almışken de yine iyisini alayım dedim.
Amaca göre değişir ama oyun render vs olmayacaksa 14-15kya da güzel makineler var. Onlar da düşünülebilir

Bahsettiğiniz LOQ şuan bu bütçede satılmıyor.

Pekala ekran kartının daha düşük olduğu lakin 32 RAM ve daha güçlü işlemciye, daha iyi bir ekrana sahip model var mıdır yine bu fiyatlara? Oyun bilgisayarı olmayacak lakin CUDA çekirdekleriyle işim olduğu için çok da güçsüz olmayan bir Nvidia kart istiyorum, 4050, 3060, 3070 de benim için sorun değil.

Acer modeldeki işlemci gayet güçlü bir işlemci. Bu fiyatta alınabilecek en mantıklı model.

Acer modeldeki işlemci gayet güçlü bir işlemci. Bu fiyatta alınabilecek en mantıklı model.
Açıkcası biraz daha Dell Xps tarzi modeller aradigim icin dediğim gibi bir yönelimim oldu. Bir tık daha is bilgisayarı gibi görünüp benzer işlemci, biraz daha kötü ekran kartı performansı alabileceğim bir laptop var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…