40 bin TL'ye laptop önerisi

Bütçe
40000
Son düzenleme:
@YüzbaşıJohnPrice başkasının konusunda daha fazla kalabalık yapmamak için burada etiketliyorum. Attığınız linklerdeki laptoplara geç kaldım fiyatlar artmış. Az önce attığınız HP Victus 16-S1019NT A05N0EA 8GB RTX4060 Ryzen 7 8845HS 16.1 modeline bütçe çıkar lakin sanırım bunun da paneli berbat.

Bana çok uzak olmayan süreçte 32 GB RAM gerekli olacak bu yüzden attığınız Amazon.com.tr modelinde biraz masraf fazla ediyorum sanırım. Bu durumda benim attığım https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ilir-bilgisayar-nh-qm0ey-009-pm-HBC00005BWX2S mantıklı oluyor mu?

Şimdi gördüm 8 GB RAM varmış bunda da.

Hepsiburada linkinde 16 GB RAM var. Şahsen Victus alırdım hem işlemcisi güçlü hemde pil ömrü uzun. Paneli 62.5 sRGB.

Hepsiburada linkinde 16 GB RAM var. Şahsen Victus alırdım hem işlemcisi güçlü hemde pil ömrü uzun. Paneli 62.5 sRGB.
Hocam canlı görme şansım olduğu için paneli hiç hoşuma gitmedi açıkçası her ne kadar en mantıklı olan o olsa da. Bu durumda en mantıklı seçenek ne oluyor?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…