40 bin TL'ye laptop tavsiyesi

Krak3n_0

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Dengeli bir cihaz istiyorum. Uzun ömürlü, performansı iyi (oyun oynanacaksa ortalama oyunlar oynanır), pil ömrü iyi, ısınma ve fan sesi problemi olmayan (veya en az olan), yeri geldiğinde taşıması zor olmayan hafif bir laptop almayi düşünüyorum. 40.000 TL civarı bakıyorum. Normalde direkt ASUS TUF 15 Ryzen 7 7435HS RTX 4050 alacaktim ama sanirim dahili ekran karti yokmuş, ondan ötürü de pili hizli bitiyormuş, doğru mu? Ayrıca buna alternatif Intel işlemcili Asus TUF F16 modeli veya Acer nitro 16 nasıl? Daha iyi bir model varsa onerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Bütçe çıkarsa bunu alın, geçin. Çok güzel soğutması var, bu fiyata rakipsiz diyebilirim.

Teşekkür ederim hocam bazi degisiklikler yaptim sizden sonra okuyup tekrar dönme sansiniz varmi

Pil ömrü nasıl sizce?

Teşekkür ederim hocam bazi degisiklikler yaptim sizden sonra okuyup tekrar dönme sansiniz var mı?

Pil ömrü nasıl sizce?

Güzel.
iGPU modunda ve 60 Hz’de 5 saat, hatta daha fazla pil süresi alabilirsiniz, tabii kullanım şeklinize göre değişir.

Peki arada sirada ortalama oyunları oynayacak birisi için bu laptop biraz fazla gelmezmi? Demek istediğim, evet oyun performansı tartışılmaz ama sırf fps değerlerinde 60 yerine 120 görücek diye pil, ağırlık, ısınma veya fan sesi tarafında ödün vermek istemiyorum. Bu durumda ne diyebilirsiniz veya onerebilirsiniz?

Ben yine bu cihazı öneririm ağırlık dışında üzmeyeceğini düşünüyorum.

Benzer cihazlar ama ASUS bu kadar fiyatı iyiyken kaçırmamak lazım kapağının aluminyum, G-SYNC olması artıları.
Diyelimki bütçe çıkmazsa o durumda game garajla ilgili bir problem yasarmiyim? Garanti/sercis tarafında ve ürün bakımından. Çok bilinmeyen bir marka çünkü.

Diyelimki bütçe çıkmazsa o durumda game garajla ilgili bir problem yasarmiyim? Garanti/sercis tarafında ve ürün bakımından. Çok bilinmeyen bir marka çünkü.
Garanti ve servis konusunda iyi bir firma, iade ve değişim konusunda bir sorun yaşattıklarını görmedim, bir de gayet bilindik bir firma. Özellikle masaüstü tarafında özellikle oldukça bilinen bir firma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…