Teşekkür ederim hocam bazi degisiklikler yaptim sizden sonra okuyup tekrar dönme sansiniz varmiBütçe çıkarsa bunu alın, geçin. Çok güzel soğutması var, bu fiyata rakipsiz diyebilirim.
Elektronik: ASUS Tuf Gaming F16 I5-13450HX 16GB 512GB RTX 5050 165 HZ laptop 44.649 TL
https://www.trendyol.com/asus/tuf-gaming-f16-fx608jh-rv082-intel-core-i5-13450hx-16gb-512gb-ssd-rtx5050-8gb-115w-freedos-16-1-p-942942619?boutiqueId=61&merchantId=106740 Kuponu uygulayınca bu fiyata düşüyor, güzel laptop, alınır. Son 1 yılın en ucuz fiyatında şu an.www.technopat.net
Pil ömrü nasıl sizce?Bütçe çıkarsa bunu alın, geçin. Çok güzel soğutması var, bu fiyata rakipsiz diyebilirim.
Elektronik: ASUS Tuf Gaming F16 I5-13450HX 16GB 512GB RTX 5050 165 HZ laptop 44.649 TL
https://www.trendyol.com/asus/tuf-gaming-f16-fx608jh-rv082-intel-core-i5-13450hx-16gb-512gb-ssd-rtx5050-8gb-115w-freedos-16-1-p-942942619?boutiqueId=61&merchantId=106740 Kuponu uygulayınca bu fiyata düşüyor, güzel laptop, alınır. Son 1 yılın en ucuz fiyatında şu an.www.technopat.net
Teşekkür ederim hocam bazi degisiklikler yaptim sizden sonra okuyup tekrar dönme sansiniz var mı?
Pil ömrü nasıl sizce?
Peki arada sirada ortalama oyunları oynayacak birisi için bu laptop biraz fazla gelmezmi? Demek istediğim, evet oyun performansı tartışılmaz ama sırf fps değerlerinde 60 yerine 120 görücek diye pil, ağırlık, ısınma veya fan sesi tarafında ödün vermek istemiyorum. Bu durumda ne diyebilirsiniz veya onerebilirsiniz?Güzel.
Peki arada sirada ortalama oyunları oynayacak birisi için bu laptop biraz fazla gelmez mi? Demek istediğim, evet oyun performansı tartışılmaz ama sırf FPS değerlerinde 60 yerine 120 görecek diye pil, ağırlık, ısınma veya fan sesi tarafında ödün vermek istemiyorum. Bu durumda ne diyebilirsiniz veya onerebilirsiniz?
Peki attığınız model ile bunu karşılaştıracak olsaniz artilari ve eskileri nelerBen yine bu cihazı öneririm ağırlık dışında üzmeyeceğini düşünüyorum.
Peki attığınız model ile bunu karşılaştıracak olsaniz artilari ve eskileri neler.
Diyelimki bütçe çıkmazsa o durumda game garajla ilgili bir problem yasarmiyim? Garanti/sercis tarafında ve ürün bakımından. Çok bilinmeyen bir marka çünkü.Benzer cihazlar ama ASUS bu kadar fiyatı iyiyken kaçırmamak lazım kapağının aluminyum, G-SYNC olması artıları.
Garanti ve servis konusunda iyi bir firma, iade ve değişim konusunda bir sorun yaşattıklarını görmedim, bir de gayet bilindik bir firma. Özellikle masaüstü tarafında özellikle oldukça bilinen bir firma.Diyelimki bütçe çıkmazsa o durumda game garajla ilgili bir problem yasarmiyim? Garanti/sercis tarafında ve ürün bakımından. Çok bilinmeyen bir marka çünkü.