40 bin TL'ye monitör dahil hazır sistem önerisi

alpergeor

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, ben yazılım grafik tasarım gibi değişik işlerle uğraşıyorum. Ve oyun da oynayacağım, izlediğim videolarda akıcı performans görebileceğim bir hazır sistem arıyorum. Muhtemelen alacağım son hazır sistem olabilir o yüzden güzel önerilerinizi bekliyorum. Üstelik baş ağrıtacak bir firma olmasın. Tabii buna ek olarak 30 binin ustune Max 10K'ya kadar da bir Hz'i yüksek monitör ve Curved tarzında olmasını istiyorum öneri olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de bütçem sizinle aynı. Böyle bir sistem topladım İtopya üzerinden, size de bir fikir olabilir. Hem bilgili arkadaşlar fikir verirler.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-15 013155.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-15 013155.png
    53,8 KB · Görüntüleme: 84
RAM'i 32'ye çekip 3.5k bandına düzgün bir 1080p monitör alınabilir:
Al sana güzel bir ikili.

Hocam şu sisteme bir göz atabilirsin. 5k civarına da bir monitör bulabilirsin.
4060ti pahalı değil mi ?
En azından pc hocasının rtx 4070 sistemi 35k idi ya da 7700xt sistemi 29k.

Hocam şu sisteme bir göz atabilirsin. 5K civarına da bir monitör bulabilirsin.

Arkadaşlar selam, ben yazılım grafik tasarım gibi değişik işlerle uğraşıyorum. Ve oyun da oynayacağım, izlediğim videolarda akıcı performans görebileceğim bir hazır sistem arıyorum. Muhtemelen alacağım son hazır sistem olabilir o yüzden güzel önerilerinizi bekliyorum. Üstelik baş ağrıtacak bir firma olmasın. Tabii buna ek olarak 30 binin ustune Max 10K'ya kadar da bir Hz'i yüksek monitör ve Curved tarzında olmasını istiyorum öneri olarak.

AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620-CORSAIR 16GB-512GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda sistem olarak bu fiyatta en iyisi bu 4060 Ti 8 GB seni uzun götürmez monitör konusunda bir bilgim yok.

Hocam 20000 Türk Lirası'na 4060 dual'lı sistem vardı keşke zamanında gelseydiniz stok bitti :) ama stok gelirse diye şöyle link bırakıyım.
Hocam şu sisteme bir göz atabilirsin. 5k civarına da bir monitör bulabilirsin.
[/URL]
Arkadaşın söylediği sistemde aşırı güzel çok mantıklı alırsan monitör olarakta kendim şahsi olarak kullandığım monitör;

Son düzenleme:
Benim de bütçem sizinle aynı. Böyle bir sistem topladım İtopya üzerinden, size de bir fikir olabilir. Hem bilgili arkadaşlar fikir verirler.
Bu çoooook daha iyi değil mi , pek anlamıyorum ama
Param olsaydı amd alacak olsam direkt bunu alırdım.
Ama gönül ister ki pc hocasının 4070 sistemini alayım 35k
4070 süperler arada 36k oluyor ama diğer bileşenler de önemli bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı