Arkadaşlar selam, ben yazılım grafik tasarım gibi değişik işlerle uğraşıyorum. Ve oyun da oynayacağım, izlediğim videolarda akıcı performans görebileceğim bir hazır sistem arıyorum. Muhtemelen alacağım son hazır sistem olabilir o yüzden güzel önerilerinizi bekliyorum. Üstelik baş ağrıtacak bir firma olmasın. Tabii buna ek olarak 30 binin ustune Max 10K'ya kadar da bir Hz'i yüksek monitör ve Curved tarzında olmasını istiyorum öneri olarak.
En ucuz MSI G2412F 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G2412F 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Arkadaşlar selam, ben yazılım grafik tasarım gibi değişik işlerle uğraşıyorum. Ve oyun da oynayacağım, izlediğim videolarda akıcı performans görebileceğim bir hazır sistem arıyorum. Muhtemelen alacağım son hazır sistem olabilir o yüzden güzel önerilerinizi bekliyorum. Üstelik baş ağrıtacak bir firma olmasın. Tabii buna ek olarak 30 binin ustune Max 10K'ya kadar da bir Hz'i yüksek monitör ve Curved tarzında olmasını istiyorum öneri olarak.
PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Sistem Tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7600 ve ASUS RX 7700 XT ile oluşturulmuştur.
www.gaming.gen.tr
Bu çoooook daha iyi değil mi , pek anlamıyorum ama
Param olsaydı amd alacak olsam direkt bunu alırdım.
Ama gönül ister ki pc hocasının 4070 sistemini alayım 35k
4070 süperler arada 36k oluyor ama diğer bileşenler de önemli bence.