Merhaba, yazılım amacıyla kullanmak için 40 bin TL bütçe ile bir laptop arıyorum fakat kararsız kaldım.
Alacağım laptopun hafif olması ve klavye tuşlarının büyük olması en büyük önceliğim. Özellikle yön tuşlarının büyük olmasını "D16" ya da "Air M.2" gibi ince ve dar yön tuşları olmasını kesinlikle istemiyorum.
Bu fiyat bandında alabileceğim kod yazabileceğim rahat kullanım, hafif ve özellikleri iyi olan bir laptop önerirseniz çok memnun olurum.
Teşekkür eder, iyi sosyaller dilerim.
Cevabınız için teşekkür ederim "Air M-" serisi genel olarak hoşuma gidiyor fakat yön tuşları çok küçük ve dar yön tuşları daha geniş ve diğer tuşlar gibi büyük olan bir marka model mevcut mudur?
Cevabınız için teşekkürler genel tasarım olarak "Air M2"yi beğensem de yön tuşları biraz daha büyük bir notebook istiyorum, önerebileceğiniz farklı model ya da marka var mıdır?
Cevabınız için teşekkürler genel tasarım olarak "Air M2"yi beğensem de yön tuşları biraz daha büyük bir notebook istiyorum, önerebileceğiniz farklı model ya da marka var mıdır?
Anladım, genel olarak laptoplarda yön tuşları kısmı böyle oluyor o zaman, farklı bir model ya da marka olabilir önemli değil sadece o türde bir notebook biliyorsanız paylaşabilirseniz çok sevinirim, teşekkürler.