40 bin TL'ye notebook önerisi

Bütçe
40000

vnllflwrdcgrtt

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, yazılım amacıyla kullanmak için 40 bin TL bütçe ile bir laptop arıyorum fakat kararsız kaldım.
Alacağım laptopun hafif olması ve klavye tuşlarının büyük olması en büyük önceliğim. Özellikle yön tuşlarının büyük olmasını "D16" ya da "Air M.2" gibi ince ve dar yön tuşları olmasını kesinlikle istemiyorum.
Bu fiyat bandında alabileceğim kod yazabileceğim rahat kullanım, hafif ve özellikleri iyi olan bir laptop önerirseniz çok memnun olurum.
Teşekkür eder, iyi sosyaller dilerim.

Cevabınız için teşekkürler genel tasarım olarak "Air M2"yi beğensem de yön tuşları biraz daha büyük bir notebook istiyorum, önerebileceğiniz farklı model ya da marka var mıdır?
laptoplarda genellikle yön tuşları küçüktür aradığınız kriterde bulmanız biraz zor bulsanız bile diğer kriterlere uymayabilir

laptoplarda genellikle yön tuşları küçüktür aradığınız kriterde bulmanız biraz zor bulsanız bile diğer kriterlere uymayabilir
Anladım, genel olarak laptoplarda yön tuşları kısmı böyle oluyor o zaman, farklı bir model ya da marka olabilir önemli değil sadece o türde bir notebook biliyorsanız paylaşabilirseniz çok sevinirim, teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı