40 bin TL'ye oyun için sistem önerisi

elegiac

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Herkese iyi sosyaller, hemen olmasa da birkaç hafta içinde 36.000-40.000 TL arası bir bütçeyle sistem toplamayı düşünüyorum. 4K monitörüm var yüksek çözünürlükte de oyun oynarım. NVIDIA olması şart benim için.
Piyasayı uzun süredir takip etmiyorum diyebilirim o yüzden genel güncel ekran kartları ya da sistemler hakkında fiyatlarından, farklarından pek de bilgi sahibi değilim fakat bu bütçeye 5060 Ti 16 GB vs. alınabiliyor diye gördüm. 8 GB ekran kartı zaten önermezsiniz fakat 8 GB ekran kartı olup da yükseltme ile fiyatına değer olan sistemler varsa da linkini paylaşabilirsiniz hep birlikte değerlendiririz.
Bütçeme en uygun sistemi hemen alacak olmasam da takip etmem gereken bilgisayar toplama sitelerinden ya da spesifik bir hazır sistem varsa paylaşabilirsiniz. Ben gerekli takibi değerlendirmeyi yaparım şimdiden teşekkürler.

Bu konuyu 12 gibi açsaydınız keşke. RTX 5070 sistem vardı. Vatan Bilgisayar satabiliyorsa eğer diğer firmalarda satar bekleyin.

Sabah 5070 li sistem vardi ama o kampanya bitmiş. Suan perfedge 5a alınabilir eğer acilse. Eğer acil değilse bekleyin bir kaç hafta elbet indirim olacaktır.

Ne kadardı? Direkt çöküldü mü yine.
39k

Ne kadardı? Direkt çöküldü mü yine.
Bu sistem VTNOEM20 kodu ile 38.999 TL oluyordu. Kod hazır sistemler için bitti ama bilgisayar parçaları için halâ geçerli.

Hadi ya şimdi tek tek toplasak o kadara gelir mi ki?

Sabah 5070 li sistem vardi ama o kampanya bitmiş. Suan perfedge 5a alınabilir eğer acilse. Eğer acil değilse bekleyin bir kaç hafta elbet indirim olacaktır.

39k
Nereden takip edebilirim hangi siteler?

39k
Başka bir arkadaş da onu önerdi fakar 40K'dan aşağı 39K bile oluyormuş 5070hem de. 5060ti 16gb 40K'dan aşağı olmaz mı?

Hadi ya şimdi tek tek toplasak o kadara gelir mi ki?

Nereden takip edebilirim hangi siteler?
Hocam bilindik siteler de oluyor 5-6 site falan bilin kontrol edin yeter. Veya technopatte haberleri çıkıyor. Onun dışında youtubeda falanda youtuberlar için kampanya hazır sistem de geliyor. Mesela perfedge 5a donanim arşivi sponsorluğunda geldi.

Kaç gb Ram ddr5 mi işlemcisi ne soğutucusu var mı ssd 1 tb mi diye arkadaşına sor eğer ki dediklerimden hepsi varsa veya iyiyse o zaman 5070 sistem topla.

İlk geldiği fiyatta değilse kolay kolay almam herhalde.
Kaç gb Ram ddr5 mi işlemcisi ne soğutucusu var mı ssd 1 tb mi diye arkadaşına sor eğer ki dediklerimden hepsi varsa veya iyiyse o zaman 5070 sistem topla.
Hayır sizin attığınızın aynısını attı onu diyorum. Başka forumdan biri.
Siz nerden toplamıştınız sistemi?

Şu nası

Hocam ben perfedge 5A almistim bir ay önce. Sinerji'deki sistemde 1 TB ve 32 GB RAM yapınca zaten fiyat aynı oluyor. Artı olarak perfedge 5A soğutucusu daha iyi.

Hocam ben perfedge 5A almistim bir ay önce. Sinerji'deki sistemde 1 TB ve 32 GB RAM yapınca zaten fiyat aynı oluyor. Artı olarak perfedge 5A soğutucusu daha iyi.
Ne kadara aldınız? Soğtucuyu ve ramleri ben de şimdi gördüm. Şimdiki fiyata bile değer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…