40 bin TL'ye oyun için sistem önerisi

Ne kadara aldınız? Soğtucuyu ve ramleri ben de şimdi gördüm. Şimdiki fiyata bile değer mi?
39000'a almıştım. Perfedge 5a daha iyi sinerjideki sisteme göre, değer yani.

Ne kadara aldınız? Soğtucuyu ve ramleri ben de şimdi gördüm. Şimdiki fiyata bile değer mi?
İlave olarak yapacağınız en iyi tercih bence beklemek olur. Bence daha iyi indirimler olacaktır. Riske atmak istemezsen alabilirsin perfedge 5a yı

Teşekkürler hocam öneriniz için. Bekleyecğeim dediğiniz gibi zaten acelesi olmadığını da söylemiştim bakalım biraz gaming gecelesi vs.

Teşekkürler hocam öneriniz için. Bekleyecğeim dediğiniz gibi zaten acelesi olmadığını da söylemiştim bakalım biraz gaming gecelesi vs.
Merhaba sizinle aynı bütçeye sahibim bende sizin gibi arıyorum acaba almaya karar verdiğiniz kampanya bir sistem olursa burada paylaşabilir misiniz ?bende emin olamadım hangisini alsam diye.

Merhaba sizinle aynı bütçeye sahibim bende sizin gibi arıyorum acaba almaya karar verdiğiniz kampanya bir sistem olursa burada paylaşabilir misiniz ?bende emin olamadım hangisini alsam diye.
Tabii alıntılarım siz de aynısını yaparsanız memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…