Grafik tasarım ve oyun için kullanacağım. Performanslı bir laptop arıyorum bütçem 35-40 bin. Laptoplar arasında seçim yapamıyorum. Alacağım bilgisayarın ekran kartının wattının düşük olmasını istemem. Konu hakkında yardımcı olur musunuz?
Grafik tasarım ve oyun için kullanacağım. Performanslı bir laptop arıyorum bütçem 35-40 bin. Laptoplar arasında seçim yapamıyorum. Alacağım bilgisayarın ekran kartının wattının düşük olmasını istemem. Konu hakkında yardımcı olur musunuz?
HP Victus Gaming 16-s0033nt (7Z577EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Bu fiyat bandindaki en iyi model. Ekrani diger victuslardan farkli olarak %62.5 sRGB. Yukarida atilan victus %45 NTSC. Gozle gorulur kalite farki var ekranlarinda islemci farkida var. Onerim budur.