40 bin TL'ye oyuncu dizüstü bilgisayar önerisi

S4nsarX

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Öğrenciyim ve alacağım laptopu uzun süreler kullanmak zorundayim. Bütçem 40 bin TL. Her türlü önerilere açığım mümkünse sebepleriyle çünkü aşağıda piyasadaki laptoplar hakkında duyduğun şeyleri söyleyip bilgilenmek istiyorum

ASUS TUF Gaming A15 i7-13620H RTX 4060 140W 16 GB (tek kanal) 4800MHz RAM 512 GB SSD.
Aklımda bu model var ama forumlarda ASUS'un ısınma problemi olduğunu yazıyor herkes. Bunun hakkında net bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

HP Victus 16 i7-14700HX RTX 4060 120W 16 GB(2x8) 5600MHz RAM 1TB SSD.
Bu laptop gayet iyi duruyor aslında ama forumlarda sevmeyeni çok ben de markaya güvenmiyorum açıkçası çünkü Pavilion dönemleri leşti.

Bu 2 laptop dışında benim düsündüklerim daha iyisi varsa önerilere açığım. Ekstradan internetten sipariş verirken HP'yi N11'den Teknorya satıcısıyla sipariş edeceğim ASUS'u da Hepsiburada'dan yine Teknorya satıcısıyla sipariş edeceğim. Satıcı hakkında bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Tercih edilebilir. Uzun vadede en iyi tercih bence. Victus kağıt üstünde daha iyi görünmesine rağmen paneli kötü ürünleri var(mış) @484334 hocam size daha iyi öneri sunabilir.
TUF F serisi olsaydı kesin alınmaz diyebilirim. A serisi çok daha iyi. Sıcaklıklar Nitro göre yine de biraz daha yüksek olacaktır. Bunun yanında TUF daha sağlam kasası var. Rusya da a serisinin Ryzen 7'li modeli çok rağbet görüyor. Intel hakkında çok bilgim yok.

Atılan Nitro 16 gayet iyi bir cihaz.
Alternatif olarak buna bakılabilir ama HP'nin panel konusunda doğru bilgi vermediği iddiaları mevcut.

https://www.hepsiburada.com/acer-ni...oQCoiKYZmCK88iUF_p0aAqk4EALw_wcB&gclsrc=aw.ds fabrika çıkışlı sıvı metal uygulanmış şekilde geliyor, sıcaklık konusu artık gündeminizde olmayacak. HP Victus'ların ekranları %45 NTSC olabiliyor, önermiyorum. Acer Nitro 16'da %100 sRGB renk gamı, 3ms, 400 nit parlaklık var. ASUS TUF Gaming serisinde de ghosting ve ısınma sorunları var hocam.

Panel konusunu hiç araştırmamıştım oynanışa veya işlemlerime etkisi olur mu? Acer'a hem marka takıntım hem de eski modelleri yüzünden pek güvenemiyorum.

Panel konusunu hiç araştırmamıştım oynanışa veya işlemlerime etkisi olur mu? Acer'a hem marka takıntım hem de eski modelleri yüzünden pek güvenemiyorum.
Çok büyük etkisi olacak hocam. Bu fiyata böyle bir panel bulamazsınız, renkler gözünüze güzel gelecek. Bir film veya oyun oynarken etkisini hissedeceksiniz veya bir tasarım yapmanız gerekirse %100 srgb panel faydanıza olacaktır. Acer markasına benim de takıntım var, servisleri berbat, bu konuda size açık olacağım ancak bu fiyata güzel bir laptop. Sizin için başka bir laptop da önerebilirim isterseniz, önyargıları kırmak zor oluyor eğer ki kötü bir tecrübe yaşamış iseniz, sizi çok iyi anlıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı