40 bin TL'ye PC toplama

denizmoretti

Zeptopat
Daha fazla  
40 bin TL civari bir bütçem var ve Galax 4070 Super 12 GB (22.999TL)/ Ryzen 5 7500F(5.250TL) ile ileriye dönük bir sistem dizmek istiyorum fakat diğer parçalar hakkında pek emin değilim. Anakart, SSD, RAM, işlemci soğutucu, Power Supply ve kasa için yardımcı olabilir misiniz?
Monitör olarak Samsung Odyssey G4 25" 240Hz IPS 1ms düşünüyorum 1080p darboğaz vesaire yapar mı?
Şimdiden teşekkürler.

2K monitör.

40 bin TL civari bir bütçem var ve Galax 4070 Super 12 GB (22.999TL)/ Ryzen 5 7500F(5.250TL) ile ileriye dönük bir sistem dizmek istiyorum fakat diğer parçalar hakkında pek emin değilim. Anakart, SSD, RAM, işlemci soğutucu, Power Supply ve kasa için yardımcı olabilir misiniz?
Monitör olarak Samsung Odyssey G4 25" 240Hz IPS 1ms düşünüyorum 1080p darboğaz vesaire yapar mı?
Şimdiden teşekkürler.

Daha alma yeni ekran kartları çıkınca fiyatlar düşcek 1 ay falan beklersen daha iyi olur.

Daha alma yeni ekran kartları çıkınca fiyatlar düşcek 1 ay falan beklersen daha iyi olur.
ne kadar düşer sizce ekran kartları hocam

2K monitör.
öncelikle çok sağolun hocam fakat dlss gibi özelliklerden dolayi nvidia bir ekran kartı almayı düşünüyorum yani bu sistemdeki diğer parçaları bahsettiğim 4070 super / ryzen 5 7500F sistemimde kullanabilir miyim o konuda tavsiye verebilir misiniz?

Ne kadar düşer sizce ekran kartları hocam.

Öncelikle çok sağ olun hocam fakat DLSS gibi özelliklerden dolayi NVIDIA bir ekran kartı almayı düşünüyorum yani bu sistemdeki diğer parçaları bahsettiğim 4070 Super / Ryzen 5 7500F sistemimde kullanabilir miyim o konuda tavsiye verebilir misiniz?

Bilemeyiz ama düşer bence öyle yapın daha iyi SSD veya RAM alabilirsiniz.

Bilemeyiz ama düşer bence öyle yapın daha iyi SSD veya RAM alabilirsiniz.
hocam dürüst olayım 8 yıldır 1050 ti bir laptop kullanıyorum ve artık dayanamıyorum.
zaten 4000 serisi kartlar çıkınca ucuzlar eski modeller diye uzun süre bilgisayar almaya da yeltenmedim fakat yeni kartlar geldikten sonra bile beklediğime değecek bir düşüş görmedim.
bu yüzden yakın zamanda kasım bitmeden almak istiyorum 4070 super / 5 7500F icin parca ve kasa önerilerine muhtacım

ne kadar düşer sizce ekran kartları hocam

öncelikle çok sağolun hocam fakat dlss gibi özelliklerden dolayi nvidia bir ekran kartı almayı düşünüyorum yani bu sistemdeki diğer parçaları bahsettiğim 4070 super / ryzen 5 7500F sistemimde kullanabilir miyim o konuda tavsiye verebilir misiniz?
Monitör dahil 4070 Super+7500F bir sistem bulamazsınız. Attığım sistemdeki kart 4070 Super ile yarışıyor zaten.

Monitör dahil 4070 Super+7500F bir sistem bulamazsınız. Attığım sistemdeki kart 4070 Super ile yarışıyor zaten.
hocam bahsettiğiniz kartın performansının farkındayım ama 40k bütçeyi sadece sisteme ayıracağım ve hazır almayı da düşünmüyorum tek istediğim nvidia bir ekran kartı almak
4070 super ve 5 7500F toplamda 28.200TL civari yapıyor. Kalan 12K ile ana kart, kasa, power supply, ssd, ram ve soğutucu almak istiyorum bu 12 k için ne önerebilirsiniz?

Hocam bahsettiğiniz kartın performansının farkındayım ama 40k bütçeyi sadece sisteme ayıracağım ve hazır almayı da düşünmüyorum tek istediğim NVIDIA bir ekran kartı almak
4070 Super ve 5 7500F toplamda 28.200TL civari yapıyor. Kalan 12K ile anakart, kasa, Power Supply, SSD, RAM ve soğutucu almak istiyorum bu 12 k için ne önerebilirsiniz?

40K sadece kasa içinse böyle olabilir. Ben monitör dahil sandım.

çok sağolun hocam bu arada son olarak bir sorum olacak 1080p 4070 super/ryzen 5 7500F darboğaz yapma şansı var mı yoksa besler mi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı