40 bin TL'ye RTX 4070 Ti sistem önerisi

Bütçe
40k

Evet hocam cli değeri önem arz ediyor fakat DDR5 yeni teknoloji olduğu için değerleri DDR4'teki gibi 16 17 değil maalesef DDR5 sisteme şu anki saçma fiyatlarından dolayı para verecek olmak içimi acıtıyor

@messinicocugu hocam bu sistemde Intel işlemci için ASRock'un anakartı ya da başka tavsiye edebileceğiniz anakart ve RAM ne olurdu?

Son düzenleme:

Bu üçünü önerirdim.

Son düzenleme:

Hocam attığınız anakart DDR4 değil mi? En ucuz DDR5 LGA1700 anakart bu sanırım (Biostar Silver hariç)

Doğru hocam yanlış atmışım dediğiniz gibi en ucuz anakart bu.

Eyvallah hocam teşekkürler fikirler için değerlendirip bu hafta sonuna kadar alacağım.

@messinicocugu hocam YouTube'da 7800x3D incelemesine denk geldim ve bayağı hoşuma gitti bu işlemci için yorumlarınız ne olurdu? Ve bu işlemci için soğutma sistemi ve anakart önerilerinizi bekliyorum.

@balikeat hocam YouTube'da 7800x3D işlemci incelemesine denk gelmiştim hosuma gitmişti cok arada kalmıstım AMD hangi islemci olsun diye tesadüfen forumda 7800x3D sistem önerisinde yazılanlara denk geldim kötüleyende var, sizin gibi övende çok ısındığına dair bir şikayet var işlemcinin. Çok muallakta kaldım sizinde işlemci için yorumlarınızı ve anakart, sıvı soğutucu RAM önerilerinizi beklerim.

Son düzenleme:

İyi işlemcidir hocam ve bu ikisine bakabilirsiniz:

Hocam selamlar, 7600 ile 4070 Ti darboğaz olma ihtimali var mı sizce? Birde sizde rx 7900xt mi yoksa 4070 Ti mı daha iyi ?

Hocam selam, 7600 ile 4070 Ti darboğaz olma ihtimali var mı sizce? Bir de sizde RX 7900XT mi yoksa 4070 Ti mı daha iyi?

2K'da olmaz ve 7900XT şua için oyunda DLSS 3 dışında 4070 Ti'dan daha iyi.

7800X3D TDP Limitli olduğu için normal X versiyonları gibi soğutulması zor bir işlemci değil soğutma kısmını dert etmeyin yani. Alınır mı alınmaz mı kısmı da tercih meselesi. Önü açık sokete yatırım yapmak isterseniz alınabilir. Çekirdek lazımsa az daha koyup 13900K da alınabilir, veya 13700K da bakılabilir ama işte soket ölü sene sonu yeni işlemciler çıkıyor. Oyun performansı olarak Çok uçuk kaçık farklar yok hangisi aklınıza yatıyorsa alın. 7800X3D alırsanız biraz daha ucuza oyunlarda 13900K performansı ve soket desteği avantajları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…