40 bin TL'ye sistem önerisi

alirenshady

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, pc almak istiyorum ve genellikle fps oynuyorum, arada hikaye bazlı oynuyorum ama ağırlık cs2 gibi. biraz araştırma yaptım ve kendime rx7800xt'li bir sistem buldum. fikirlerinizi acil bir şekilde belirtmenizi rica ediyorum çünkü hem stoklar bitiyor hem de fiyatlar sürekli yükseliyor. bütçem ise maksimum 40k. monitör için 2k lazım, onun parasını ise ileride bulacağız umarım :D şimdiden teşekkürler

Dosya Ekleri

• pc itopya.png
    pc itopya.png
    95,7 KB · Görüntüleme: 61
  • pc incehesap1.png
    pc incehesap1.png
    117,2 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Toplamda 41k. attığın sistem kötü

Toplamda 41k. attığın sistem kötü
Kral 3k daha verip nitro + alınır mı

Merhaba, PC almak istiyorum ve genellikle FPS oynuyorum, arada hikaye bazlı oynuyorum ama ağırlık CS2 gibi. Biraz araştırma yaptım ve kendime RX 7800 XT'li bir sistem buldum. Fikirlerinizi acil bir şekilde belirtmenizi rica ediyorum çünkü hem stoklar bitiyor hem de fiyatlar sürekli yükseliyor. Bütçem ise maksimum 40k. Monitör için 2K lazım, onun parasını ise ileride bulacağız umarım :D şimdiden teşekkürler

Hydro için: 2x16 besst RAM, MSI SSD 1TB, ve şiddetle Vento kasa seçmelisin

Son düzenleme:
Hydro için: 2x16 besst RAM, MSI SSD 1TB, ve şiddetle Vento kasa seçmelisin.

Ek olarak
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistem kötü hem pahalı hem de a serisi bir anakart kullanılmış aynı şekilde RAM'ler de kötü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu attığım hali nasıl acaba reys bakar mısın?

RAM'leri EXPO uyumlu yap, sonuçta AMD ekran kartı kullanacaksın

Benim fikrim bu hazır sistem için, RAM çift bu arada

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-03-14-19-04-07-665.jpeg
    Screenshot_2025-03-14-19-04-07-665.jpeg
    80,4 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı