Bütçen maksimum kaça kadar çıkar?Sorum şu, toplama kasalar mı daha iyi hazır kasalar mı? 40 bine yakın bir bütçem var bu arada.
45'in üstüne fazla çıkabileceğimi sanmıyorum açıkçasıBütçen maksimum kaça kadar çıkar?
Hocam şunun için sordum.45'in üstüne fazla çıkabileceğimi sanmıyorum açıkçası
Muhtemelen bu paralara çıkabilirim.Ekran kartı konusunda bu amd ekran kartı başka bir nvidiaya göre daha iyi bir performans sergiler mi,ayrıca hangi ekran kartının olumlu yönleri daha fazla?Hocam şunun için sordum.
![]()
Biostar B650MP-E PRO AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Biostar B650MP-E PRO AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Biostar B650MP-E PRO AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.256,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
43k yapıyor hocam. Eğerki 45 e çıkarım diyorsan 2x16 ram al yada anakartı bu yapın.![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Şimdi hocam bu ekran kartı rx 7800 xt den güçlü. 12 gb vram ile 2k da idare ediyor. Rakibi rx 9070 fakat bana göre 9070 daha iyi ama bu kart bu fiyattayken alınır. MFG ve DLSS4 kare oluşturma ile minimum 4 yılı var kartın hocam. Rx 7800 xt den yüzde 18 19 luk bir yüksek performansı var.Muhtemelen bu paralara çıkabilirim.Ekran kartı konusunda bu amd ekran kartı başka bir nvidiaya göre daha iyi bir performans sergiler mi,ayrıca hangi ekran kartının olumlu yönleri daha fazla?
@MelihÖzer gecenin körü ve tam seni rahatsız etmelik konuSorum şu, toplama kasalar mı daha iyi hazır kasalar mı? 40 bine yakın bir bütçem var bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.