40 bin TL'ye sistem önerisi

koraex

Decapat
Daha fazla  
Sorum şu, toplama kasalar mı daha iyi hazır kasalar mı? 40 bine yakın bir bütçem var bu arada.

Hazır kasalar biraz daha indirimli oluyor.

45'in üstüne fazla çıkabileceğimi sanmıyorum açıkçası
Hocam şunun için sordum.
43k yapıyor hocam. Eğerki 45 e çıkarım diyorsan 2x16 ram al yada anakartı bu yapın.

Toplama kasalar parça başı garantili hangi parça arızalıysa sadece onun servisi bakıyor öyle PC bozuldu teknik servise götüreyim bir baksınlar yok sanırım. O nedenle ben markalı kasalar daha güvenli ve teknik servisi bir elden hepsine bakıyor. Toplamanın tek avantajı dilediğin parçayı donanımı seçebilmek.

Hocam şunun için sordum.
43k yapıyor hocam. Eğerki 45 e çıkarım diyorsan 2x16 ram al yada anakartı bu yapın.
Muhtemelen bu paralara çıkabilirim.Ekran kartı konusunda bu amd ekran kartı başka bir nvidiaya göre daha iyi bir performans sergiler mi,ayrıca hangi ekran kartının olumlu yönleri daha fazla?

Muhtemelen bu paralara çıkabilirim.Ekran kartı konusunda bu amd ekran kartı başka bir nvidiaya göre daha iyi bir performans sergiler mi,ayrıca hangi ekran kartının olumlu yönleri daha fazla?
Şimdi hocam bu ekran kartı rx 7800 xt den güçlü. 12 gb vram ile 2k da idare ediyor. Rakibi rx 9070 fakat bana göre 9070 daha iyi ama bu kart bu fiyattayken alınır. MFG ve DLSS4 kare oluşturma ile minimum 4 yılı var kartın hocam. Rx 7800 xt den yüzde 18 19 luk bir yüksek performansı var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı