Furkan0634
Picopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba. Yaş oldu 28, PC oyunlarına olan hevesimi hatta zamanımı iyice kaybetmek üzereyim, çok pahalı geldiği için hiç almadım şimdi alabileceğim halde işten dolayı zaman ayıramıyorum. Yine de çocukluk hayalimi gerçekleştirmek için PC alıp oyun oynamak istiyorum. Ama çok az kullanacağım için çok para vermek istemiyorum. Oyun laptopu olursa film falan izlemek, yanımda taşımak için avantajı olur ama fiyat farkı çoksa PC de alabilirim. Kullanım amacım her yıl yeni çıkan oyunları oynamak kesinlikle değil. Arkadaşım bir ara " Red Dead Redemption 2 " diye bir oyundan bahsetmişti, bayağı bir hoşuma gitmişti bu oyunu çalıştırsın bana yeter. Call of Duty serilerini çalışırsın yeter. Eskiden işlemcisinden anakart uyumuna kadar her şeyi araştırıp bilirken hevesim gibi bilgilerimde geçmeye başlıyor. Maddi olarak haftada 1 kere kullandığım halde beni üzmeyecek rakamlara PC almak mümkün mü? Maksimum bütçe 40 bin. Herkese çok teşekkür ederim. Eğer kararsızlık içindeyseniz almak istediğiniz şeyi alın, maddiyat gelince heves kalmayabiliyor. Saygılarımla.