40 bin TL'ye sistem toplama

Bütçe
40.000 TL

utku2907

Femtopat
Daha fazla  
Bir PC toplamak istiyorum. Ekim'de toplayacağım. PC'yi ve 40k bütçem var. FPS oyunları oynayacağım genellikle bir de ekran kartı RTX olursa çok güzel olur. DLSS için, bu kadar erken yazmamın sebebi ise bir yanlış yapmamak ilk defa PC toplayacağım. Bunun için biraz erkenden araştırarak en doğru şekilde toplamak en mantıklısı. Bu yüzden bu kadar erken yazıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir PC toplamak istiyorum. Ekim'de toplayacağım. PC'yi ve 40k bütçem var. FPS oyunları oynayacağım genellikle bir de ekran kartı RTX olursa çok güzel olur. DLSS için, bu kadar erken yazmamın sebebi ise bir yanlış yapmamak ilk defa PC toplayacağım. Bunun için biraz erkenden araştırarak en doğru şekilde toplamak en mantıklısı. Bu yüzden bu kadar erken yazıyorum.
Hocam fiyatlar çok değişken oluyor. Bu konuyu sistem toplamadan önce tekrar açmanız daha iyi olur çünkü bu 2 aylık süreçte indirimde sistem olurmu parça fiyatları değişirmi ne olur bilemeyiz. Şuan önerdiğimiz 2 ay sonra geçerli olmayabilir.

Toplamak yerine hazır sistemler tercih edin güzel kampanyalar oluyor aynı fiyata belki de çok daha iyi bir PC alabilirsiniz.

Hocam fiyatlar çok değişken oluyor. Bu konuyu sistem toplamadan önce tekrar açmanız daha iyi olur çünkü bu 2 aylık süreçte indirimde sistem olur mu parça fiyatları değişirmi ne olur bilemeyiz. Şu an önerdiğimiz 2 ay sonra geçerli olmayabilir.

Yani şöyle böyle bir fiyata oyunlarda iyi bir FPS alabilir miyim güzel bir sistem toplanır mı onu merak ediyorum daha çok mesela 300-400 FPS arası verir mi toplayacağım sistem

Technopat Haberler

Geri
Yukarı