40 bin TL'ye telefon önerisi

Bütçe
40000
Düz 16 değil de 16 Pro var o bütçeye.
4 5 sene sonra yurt dışı IPhone'u çok ucuza satarsınız çok bir şey değişmez şahsen. Herkeste satmaya meraklı :D o telefonlar 6 7 sene çok rahat gider.
Büyük ekran ehemmiyet değil ise Amazon'da 256-12 S25 44K. Bütçe aşabilir ama yükselirseniz daha iyi olur bence.
TR bazında fazlaca fiyat farkı var doğal olarak 16 daha iyi. Ama çok fark hissettirmez bence hatta kamera hariç 400 Pro kat kat daha iyi. O fiyatlara yurt dışı Android telefon bulursan yurt dışı 16'dan daha iyi olur. Mesela varsa yurt dışı Honor Magic 7 Pro.
Hocam şimdi 400 Pro satın alıcam yada hafta sonu YD 16 alıcam, bana batarya ve kamera önemli sonradan satılabilmesi de çok önemli değil satılmazsa kardeşime veririm artık, size göre kamera olarak aşırı bir farkları var mı? Yok ise 400 Pro alıcam.

Hocam şimdi 400 Pro satın alacağım ya da hafta sonu yurt dışı 16 alacağım, bana batarya ve kamera önemli sonradan satılabilmesi de çok önemli değil satılmazsa kardeşime veririm artık, size göre kamera olarak aşırı bir farkları var mı? Yok ise 400 Pro alacağım.

Aşırı büyük bir fark yok. 400 pronunda kamerası iyidir.

Hocam şimdi 400 Pro satın alıcam yada hafta sonu YD 16 alıcam, bana batarya ve kamera önemli sonradan satılabilmesi de çok önemli değil satılmazsa kardeşime veririm artık, size göre kamera olarak aşırı bir farkları var mı? Yok ise 400 Pro alıcam.
16 Pro var neden düz 16 istiyorsun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı