Benım masam 85x60 boyutunda 70x30 mouse pad almayı planlıyorum klavyem 45cm boyutunda olduğu için mouseuma küçük bir alan kalıyor kaldığı alan ise 40cm bu 40cm bana yeter mi yoksa klavyeyi yamuk tutayim mi tutar isem 45cm alan oluyor şimdiki mousepadım 25x30 mouse pad bana yetiyor fakat eskimeye başladı
40x40 kullanıyorum, rahat yeter. Şimdi gördüm size yetmeyebilir. Sens çok düşük. Arkadaşlarım 800 dpi, 0.5 oynuyor ve yetiyor. Buna göre düşünebilirsiniz.
40x40 kullanıyorum, rahat yeter. Şimdi gördüm size yetmeyebilir. Sens çok düşük. Arkadaşlarım 800 DPI, 0.5 oynuyor ve yetiyor. Buna göre düşünebilirsiniz.
30cm yetiyor o sensede birkaç santimetre olursa daha rahat olurum diye düşünüyorum yapacak bir şey de yok yenı mouse ve mouse pad gelirse bir bakacağım duruma ona göre sens değişirim
40x40 kullanıyorum, rahat yeter. Şimdi gördüm size yetmeyebilir. Sens çok düşük. Arkadaşlarım 800 dpi, 0.5 oynuyor ve yetiyor. Buna göre düşünebilirsiniz.
30cm yetiyor o sensede birkaç santimetre olursa daha rahat olurum diye düşünüyorum yapacak bir şey de yok yenı mouse ve mouse pad gelirse bir bakacağım duruma ona göre sens değişirim
400 edpi ney Allah aşkına nasıl oynayabiliyorlar benım dpi bile bana çok yüksek geliyor