40 GB FAT PS3 de GTA V Oynanır Mı ?

O

OguzhanBardakkcı

Ziyaretçi

Resimdeki parçalara 300 TL vereceğim. Arakadaşım hiç kullanmadı. FAT kasa olması içime sinmiyor. 40 GB kasa. Bunu güncelleyip orijinal takılmak istiyorum. Makine 4 yıllık ve hiç kullanılmadı. Dezavatajları nerlerdir ? Kırılması kolay. Ama istemiyorum. Orijinal takılacağım. GTA V i oynayabilir miyim ? Bu eskilerin sorunları var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün aldım ürünü , sağol tavsiyen için. GTA IV ile takılıyorum şuan. Tüplü tvde en iyi performansı veren oyun bu

Neden oynanmasın ki PS3'de yeterli yer varsa oynanır. Birde Tüplü TV'den oynuyorsan GTA V'i videosunu çeker misin görüntü kalitesini çok merak ediyorum

Neden oynanmasın ki PS3'de yeterli yer varsa oynanır. Birde Tüplü TV'den oynuyorsan GTA V'i videosunu çeker misin görüntü kalitesini çok merak ediyorum
Red Dead Görüntüsü 480 p den fazla 720pden az. Fakat muhteşem detay kalitesi görebiliyorsun.
Gta ıv 'de gündüz oynamak imkansız ekran parlıyor , fakat güneş battıktan sonra oda 480p civarlarda. tek sorun Pes 13 , Oynamakta zorluk çekiyorum Fakat Red Dead R. 'da şaşırdım. Tüplüden bu performansı beklemiyordum. Oyundan oyuna fark ediyor. Gta V i , İnceleme yapıcam yakın bi zamanda hd çekicem.

Teşekkürler Allah Nasip ederse küçük bir TV ya da Monitör yanında da 320 GB PS3 alacağım. Tabi liseyi kazanabilirsek

Monitörü bende düşünüyorum. Çünki kalite fark ediyor. Tvden daha iyi olduğu kesin. İnşallah sanada nasip olur. Hiç oyunlara nasıl para yetiştircem sarmaz filan deme. al bir tane orjinal oyun , sabah akşam başından kalkmazsın. Babam 2 gündür işten geldikten sonra GTA IV oynuyor Adam tv izlemedi iki gündür. Bende şaşkınım

Valla benim babam bilgisayar açmasını bile bilmez Öğretelim diyorum ablamla beraber yok diyor bu yaştan sonra ne gerek var diyor yani bana sarmaz babam. Zaten PS3 alırsam yanında ucuz bir oyun almayı planlıyorum. Çok sağol bu arada İnşallah alırım beraber oynarız online oyunlar

İnşallah Bizimki meraklı biraz
Bizimkinde merak biraz var bazen ben bilgisayarı açık bırakıp yatağa uzanıp telefonda takılıyorum. Gizli gizli geliyor tuşlara basıyor touchpad ile oynuyor bir şeyler yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…