40 günde bu programla devam edersem kaç kilo alırım?

Yer
Kastamonu
Selam arkadaşlar.
Kilo almak için çabalıyorum ve açtığım 1-2 konuda da kilo almaya yönelik açtım.
Kendime fit yemek programından güzel bir program yaptım ve hızlı dirty bulking sürecine 40 günlük sürece girdim.
Günlük 3450 kalori almam lazım.
Haftada 5 gün vücut çalışıyorum. ( kol - sırt - omuz - karın kası arka bacak - göğüs ) cumartesi - pazar günleri dinleniyorum.
Sosyal medyayı uyku düzenimden dolayı bu süreçte bıraktım.
Boyum 1.80 - kilom 65 40 günde 5 kilo almak istiyorum. ( spor yaptığım için dağ tırmanıcısı omuzlar geniş göğüsler belirgin bir vücuda sahibim ama kalıplı durmam için kilo almam lazım. Öyle 65 kilo deyince göbek yağlı omuzlar bitik bir vücut hayal etmeyin.)

𝓟𝓻𝓸𝓰𝓻𝓪𝓶ı𝓶.

𝗦𝗮𝗯𝗮𝗵 𝗲𝘇𝗮𝗻ı𝗻𝗱𝗮𝗻 𝟮 𝘀𝗮𝗮𝘁 𝘀𝗼𝗻𝗿𝗮 𝘆𝗮𝗸𝗹𝗮şı𝗸 𝘀𝗮𝗮𝘁 𝟳:𝟬𝟬 𝗴𝗶𝗯𝗶.
1.198 kalori muzlu shake içindekiler ( 1 adet muz + 1 bardak yulaf ezmesi + 3 su bardağı süt + 10 adet badem + 6 adet ceviz + 10 adet cicibebe ) içtikten sonra kavrulmuş 10 tane fındık gömüyorum.

𝗦𝗮𝗯𝗮𝗵 𝗸𝗮𝗵𝘃𝗮𝗹𝘁ı𝘀ı 𝘀𝗮𝗮𝘁 𝟭𝟬:𝟬𝟬
2 adet haşlanmış yumurta 155 kalori.
1 adet domates 20 kalori.
1 ekmek - yarım ekmek 128-64 kalori.
10 adet yeşilzeytin 87 kalori.
1 adet yeşil kapya biberi 8 kalori.

𝐀𝐫𝐚 öğü𝐧 𝐬𝐚𝐚𝐭 𝟏𝟑:𝟎𝟎 𝐢𝐥𝐞 𝟏𝟕:𝟎𝟎 𝐚𝐫𝐚𝐬ı.
2 adet muzlu sekiz kek 451 kalori.
80 gram tavuk göğsü 96 kalori.
Pirinç pilav sıvı 1 tabak 380 kalori.

𝐀𝐤ş𝐚𝐦 𝐲𝐞𝐦𝐞ğ𝐢.
Anne yemeği ne varsa ye 200 kalori üstü ortalama.

𝐀𝐤ş𝐚𝐦 𝐲𝐞𝐦𝐞ğ𝐢𝐧𝐝𝐞𝐧 𝐬𝐨𝐧𝐫𝐚 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐝𝐚𝐧 ö𝐧𝐜𝐞 𝐬𝐚𝐚𝐭 𝟏𝟗:𝟎𝟎 -𝟐𝟐:𝟎𝟎 𝐚𝐫𝐚𝐬ı.
3 adet pişmiş patates kabuksuz 516 kalori.
1 su bardağı makarna 267 kalori.
Ketçap 1 çorba kaşığı 22 kalori.

Toplam 3.500 kalori civarı.
40 günde böyle devam edersem kaç kilo alırım?
Günde 3 litre su.

Hocam Dirty bulk yapıyor olsanız bile basit şeker alımını sınırlandırmanz daha iyi olur. Gün içerisinde aldığınız toplam kaloriye ve BMR'ınıza bakaraktan, günde 1000 kalori fazladan alım yapıyorsunuz diyebiliriz bu da günde 150 gramdan haftada 1KG civarı yapacaktır. 1 Ayın sonunda 4-5 KG kütle eklemiş olacaksınız yani. Boyunuzdan dolayı 75-80 KG aralığı sizin için ideal olacaktır. Kalori fazlasını bir miktar arttırıp 1 Ay sonunda 7-8 KG alacak şekilde planlarsanız daha iyi olur. Bu işin matematiği, sizin 65KG'de ne kadar süre durduğunuz da önemli tabii. Bu hesap geride tepebilir 7-8KG alacak bir programa girip hiç kilo almamanızda mümkün. Spor salonuna gitmenizin haricinde başka bir fiziksel aktiviteniz var mı?

40 günde 5 kilo almak istiyorsan gün içinde 875 kalori açık alman lazım aksi takidirde olmaz proteini en az KiloX1.5 olacak şekilde sabitle.

Yok hocam. Bir de 80 gram tavuk göğsü yerine 2 gün boyunca 100 gramx2 ton balığı yiyeceğim.
Ek olarak 162 kalorilik krokan yiyeceğim.

Yok hocam. Bir de 80 gram tavuk göğsü yerine 2 gün boyunca 100 gramx2 ton balığı yiyeceğim.
Ek olarak 162 kalorilik krokan yiyeceğim.
Tümünü hesaplayınca 3.844 kalori ediyor.

H
Hocam sizinle çok benzer bir durumdayım ve bulka girmem gerekiyor kilo alabildiniz mi yazdığınız program işe yaradı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…