Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 3 Çözümler 59 22 Temmuz 2023 #1 Elimde şu stickerlardan 5'er adet bulunuyor ve alacağınız zamanda ki fiyatına göre %40 indirim uygulanacaktır; Sürprizbozan: x Sürprizbozan: x Sürprizbozan: x Sürprizbozan: x Sürprizbozan: x Bu üç stickerdan da 10ar adet var. Sürprizbozan: x Sürprizbozan: x Sürprizbozan: x Tek ödeme yöntemi iban. Discord adresim: josephhyk Son düzenleme: 22 Temmuz 2023
Elimde şu stickerlardan 5'er adet bulunuyor ve alacağınız zamanda ki fiyatına göre %40 indirim uygulanacaktır; Sürprizbozan: x Sürprizbozan: x Sürprizbozan: x Sürprizbozan: x Sürprizbozan: x Bu üç stickerdan da 10ar adet var. Sürprizbozan: x Sürprizbozan: x Sürprizbozan: x Tek ödeme yöntemi iban. Discord adresim: josephhyk
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.302 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 22 Temmuz 2023 #2 Hocam kartımda para olsa hemen alırım çok iyi fırsat.
Guthwine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.532 Makaleler 11 Çözümler 14 Yer Malatya 22 Temmuz 2023 #3 Düz hesap 50 TL'den 5 tane Apeks (Parıltılı) alabilirim. Kartta şu an para yok ama akşama doğru yüklemiş olurum.
Düz hesap 50 TL'den 5 tane Apeks (Parıltılı) alabilirim. Kartta şu an para yok ama akşama doğru yüklemiş olurum.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 3 Çözümler 59 22 Temmuz 2023 #4 @Guthwine @R. G. B Konuyu güncelledim tekrar bakar mısınız?
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.302 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 22 Temmuz 2023 #5 Hocam ödemeyi nasıl yapıyouz?
Guthwine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.532 Makaleler 11 Çözümler 14 Yer Malatya 22 Temmuz 2023 #6 Mesajımı düzenledim, Apeks (Parıltılı) alacağım. Discord'unuz var zaten bende. Size uyarsa akşama doğru parayı yüklediğim zaman yazarım.
Mesajımı düzenledim, Apeks (Parıltılı) alacağım. Discord'unuz var zaten bende. Size uyarsa akşama doğru parayı yüklediğim zaman yazarım.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 3 Çözümler 59 22 Temmuz 2023 #7 Monarch Leviathan dedi: Hocam ödemeyi nasıl yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... IBAN yoluyla.
do not interfere Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.401 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara 22 Temmuz 2023 #8 Hepsine 250TL verebilirim.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.302 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 22 Temmuz 2023 #9 Yukapian dedi: IBAN yoluyla. Genişletmek için tıkla... alphacanis_majoris eklerseniz sevinirim. (Discord)
Yukapian dedi: IBAN yoluyla. Genişletmek için tıkla... alphacanis_majoris eklerseniz sevinirim. (Discord)
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 3 Çözümler 59 22 Temmuz 2023 #10 do not interfere dedi: Hepsine 250TL verebilirim. Genişletmek için tıkla... Discord üzerinden ulaşın. josephhyk Monarch Leviathan dedi: alphacanis_majoris eklerseniz sevinirim. (Discord) Genişletmek için tıkla... Yanlış diyor hocam siz beni ekleyin. josephhyk Guthwine dedi: Mesajımı düzenledim, Apeks (Parıltılı) alacağım. Discord'unuz var zaten bende. Size uyarsa akşama doğru parayı yüklediğim zaman yazarım. Genişletmek için tıkla... Hocam Discord'um sizde olmayabilir herkesi kaldırmıştım. Eğer @do not interfere hocam almazsa ilk @Monarch Leviathan 'ye sonra size döneceğim. Bütün stickerlar bir kişi tarafından alındı. Son düzenleme: 22 Temmuz 2023
do not interfere dedi: Hepsine 250TL verebilirim. Genişletmek için tıkla... Discord üzerinden ulaşın. josephhyk Monarch Leviathan dedi: alphacanis_majoris eklerseniz sevinirim. (Discord) Genişletmek için tıkla... Yanlış diyor hocam siz beni ekleyin. josephhyk Guthwine dedi: Mesajımı düzenledim, Apeks (Parıltılı) alacağım. Discord'unuz var zaten bende. Size uyarsa akşama doğru parayı yüklediğim zaman yazarım. Genişletmek için tıkla... Hocam Discord'um sizde olmayabilir herkesi kaldırmıştım. Eğer @do not interfere hocam almazsa ilk @Monarch Leviathan 'ye sonra size döneceğim. Bütün stickerlar bir kişi tarafından alındı.