Franz Depinay Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #1 Oakla sitesindeki hız testinde download hızım 40 Mbps'ye kadar, upload hızım ise 6 Mbps'ye kadar çıkabiliyorken film ve dizi sitelerinde sosyal ağ platformlarında aşırı yavaş oluyor. Bunun nedeni nedir?
Oakla sitesindeki hız testinde download hızım 40 Mbps'ye kadar, upload hızım ise 6 Mbps'ye kadar çıkabiliyorken film ve dizi sitelerinde sosyal ağ platformlarında aşırı yavaş oluyor. Bunun nedeni nedir?
EmrahGK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.451 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :) 14 Ocak 2021 #2 Film ve dizi sitelerinden kastınız dizibox gibi sitelerse çok normal. Bende de donuyor
H hasan4131434 Decapat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 121 14 Ocak 2021 #3 Hocam sisteminiz kötüyse donmalar olabilir 1080P vs. benim sistemim kötü donuyor.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #4 Onlar genelde siteden kaynaklı oluyor internetinizden değil. Site kötü optimize edilmiş demek. Film sitesi sonuçta. hasan4131434 dedi: Hocam sisteminiz kötüyse donmalar olabilir 1080P vs. Genişletmek için tıkla... Alakası yok. Adamın interneti gayet yeterli. Ne alaka yani ?
Onlar genelde siteden kaynaklı oluyor internetinizden değil. Site kötü optimize edilmiş demek. Film sitesi sonuçta. hasan4131434 dedi: Hocam sisteminiz kötüyse donmalar olabilir 1080P vs. Genişletmek için tıkla... Alakası yok. Adamın interneti gayet yeterli. Ne alaka yani ?
pcustası21a Centipat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 793 Çözümler 3 14 Ocak 2021 #5 Sitenin video Player eklentisinden olabilir
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 14 Ocak 2021 #6 LorenzoMatterhorn dedi: Onlar genelde siteden kaynaklı oluyor internetinizden değil. Site kötü optimize edilmiş demek. Film sitesi sonuçta. Alakası yok. Adamın interneti gayet yeterli. Ne alaka yani? Genişletmek için tıkla... Site yazılımı ile alakalı değil de daha çok trafik ile alakalı bir durum bu hocam eklemek istedim.
LorenzoMatterhorn dedi: Onlar genelde siteden kaynaklı oluyor internetinizden değil. Site kötü optimize edilmiş demek. Film sitesi sonuçta. Alakası yok. Adamın interneti gayet yeterli. Ne alaka yani? Genişletmek için tıkla... Site yazılımı ile alakalı değil de daha çok trafik ile alakalı bir durum bu hocam eklemek istedim.
H hasan4131434 Decapat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 121 14 Ocak 2021 #7 LorenzoMatterhorn dedi: Onlar genelde siteden kaynaklı oluyor internetinizden değil. Site kötü optimize edilmiş demek. Film sitesi sonuçta. Alakası yok. Adamın interneti gayet yeterli. Ne alaka yani? Genişletmek için tıkla... Hocam sistem diyorum zaten benim işlemcim falan o kadar kötüki film YouTube falan video izlerken sürekli donuyor.
LorenzoMatterhorn dedi: Onlar genelde siteden kaynaklı oluyor internetinizden değil. Site kötü optimize edilmiş demek. Film sitesi sonuçta. Alakası yok. Adamın interneti gayet yeterli. Ne alaka yani? Genişletmek için tıkla... Hocam sistem diyorum zaten benim işlemcim falan o kadar kötüki film YouTube falan video izlerken sürekli donuyor.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #8 300319 dedi: Site yazılımı ile alakalı değil de daha çok trafik ile alakalı bir durum bu hocam eklemek istedim. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam tam emin değilim. Düzelttiğiniz için sağ olun. Ben genelde o tarz şeyleri malum sitelerde yaşıyorum. Ülke yoklukta.
300319 dedi: Site yazılımı ile alakalı değil de daha çok trafik ile alakalı bir durum bu hocam eklemek istedim. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam tam emin değilim. Düzelttiğiniz için sağ olun. Ben genelde o tarz şeyleri malum sitelerde yaşıyorum. Ülke yoklukta.
Franz Depinay Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #9 Evet rezalet bir laptop kullanıcısıyım Cs 1.6'da 20 fps alıyorum. Donanım niçin etkiler peki?
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #10 Franz Depinay dedi: Evet rezalet bir laptop kullanıcısıyım Cs 1.6'da 20 fps alıyorum. Donanım niçin etkiler peki? Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlamayın ama bilgisayarını AMİGA falan mı ?
Franz Depinay dedi: Evet rezalet bir laptop kullanıcısıyım Cs 1.6'da 20 fps alıyorum. Donanım niçin etkiler peki? Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlamayın ama bilgisayarını AMİGA falan mı ?