daracablack Hectopat Katılım 27 Mayıs 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2015 #1 Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar iş biraz acil de 40 TL civarı güzel gaming mouse kullanan ve tavsiye edebileceğiniz mouseleri yazabilir misiniz? Aklımda Everest Sgm-x7 Gaming Mouse & Mouse Pad 797 - n11.com var sizce alayım mı?
Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar iş biraz acil de 40 TL civarı güzel gaming mouse kullanan ve tavsiye edebileceğiniz mouseleri yazabilir misiniz? Aklımda Everest Sgm-x7 Gaming Mouse & Mouse Pad 797 - n11.com var sizce alayım mı?
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2015 #2 Bu mouse'u kullanıyorum tavsiye ederim: A4 Tech F5 V-Track Kablolu Gamer Mouse - Siyah - Vatan Bilgisayar Everest, Frisby gibi markalar uzak dur derim.
Bu mouse'u kullanıyorum tavsiye ederim: A4 Tech F5 V-Track Kablolu Gamer Mouse - Siyah - Vatan Bilgisayar Everest, Frisby gibi markalar uzak dur derim.
Xen Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ekim 2013 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2015 #3 Keşke şu önerdiğiniz Mouse stoklarda olsa. Hemen alacağım.
Dark Owl Kilopat Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 357 Çözümler 2 27 Mayıs 2015 #4 son_goku dedi: Bu mouse'u kullanıyorum tavsiye ederim: A4 Tech F5 V-Track Kablolu Gamer Mouse - Siyah - Vatan Bilgisayar A4Tech, Frisby gibi markalar uzak dur derim. Genişletmek için tıkla... Everest, Frisby mi diyecektiniz ? Önerilen mouse bencede güzel alabilirsin.
son_goku dedi: Bu mouse'u kullanıyorum tavsiye ederim: A4 Tech F5 V-Track Kablolu Gamer Mouse - Siyah - Vatan Bilgisayar A4Tech, Frisby gibi markalar uzak dur derim. Genişletmek için tıkla... Everest, Frisby mi diyecektiniz ? Önerilen mouse bencede güzel alabilirsin.
daracablack Hectopat Katılım 27 Mayıs 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2015 #5 Peki dpı ayarları çok farkediyormu yani EVEREST SGM-X7 deki dpı ayarları idare eder mi?
Xen Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ekim 2013 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2015 #6 Önerilen Mouse'ın yazılımı ile DPI kendin ayarlayabiliyorsun kademeli olarak. 0-3000 arası ile.