mustafa ary Decapat Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 492 Çözümler 1 2 Temmuz 2019 #1 İnternet önerisi arıyorum bütçem maksimum 40 TL. Modemim var Kahramanmaraş'ta yaşıyorum.
AlperenŞık Megapat Katılım 4 Eylül 2016 Mesajlar 477 Çözümler 15 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2019 #2 Kablonet var mı orada ? Eğer Kablonet varsa bi şubesi ile konuşun derim çünkü tarifeleri hem uygun hem hızlı.
Kablonet var mı orada ? Eğer Kablonet varsa bi şubesi ile konuşun derim çünkü tarifeleri hem uygun hem hızlı.
mustafa ary Decapat Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 492 Çözümler 1 3 Temmuz 2019 #3 AlperenŞık dedi: Kablonet var mı orada ? Eğer Kablonet varsa bi şubesi ile konuşun derim çünkü tarifeleri hem uygun hem hızlı. Genişletmek için tıkla... Maalesef altyapı yok Kahramanmaraş'ta.
AlperenŞık dedi: Kablonet var mı orada ? Eğer Kablonet varsa bi şubesi ile konuşun derim çünkü tarifeleri hem uygun hem hızlı. Genişletmek için tıkla... Maalesef altyapı yok Kahramanmaraş'ta.
T teknolojikurduu Centipat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 11 3 Temmuz 2019 #4 40₺ çok az bir ücret internet için. çok fazla performans gibi bir kriteriniz yoksa aşağıdaki tarifeye bakın derim. Ekonomik ADSL Ev İnterneti - ORIS www.oristelekom.com
40₺ çok az bir ücret internet için. çok fazla performans gibi bir kriteriniz yoksa aşağıdaki tarifeye bakın derim. Ekonomik ADSL Ev İnterneti - ORIS www.oristelekom.com
V vaJkean Decapat Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 71 3 Temmuz 2019 #5 Dostum 40 TL'ye Türk Telekom'dan kotalı 4mbit falan alırsın anca. 59 TL'ye limitsiz 8mbps al, ORIS'in tarifesi güzel.
Dostum 40 TL'ye Türk Telekom'dan kotalı 4mbit falan alırsın anca. 59 TL'ye limitsiz 8mbps al, ORIS'in tarifesi güzel.