Arkadaşlar hazır Steam'de bazı oyunlar indirimdeyken 40 liraya kadar oyun önerir misiniz?
i5 7200U 920MX 4 GB RAM'a uygun olsun. Teşekkürler.
Arkadaşlar hazır Steam'de bazı oyunlar indirimdeyken 40 liraya kadar oyun önerir misiniz?
i5 7200U 920MX 4 GB RAM'a uygun olsun. Teşekkürler.
Sorun değil ancak sistem sıkıntı çıkarıyorTom Clancy's Rainbow Six Siege alabilirsin indirim bugün bitecek 100 TL'den 41 TL'ye düştü ama bütçeyi 1 TL aşıyor ama![]()
Var
Bana göre değil hocamEğer 2D-Pixsel oyunlar seviyorsanız Deadcells. Dünyanın en iyi (tartışılır ama bence Hallow Knigh'tan daha iyi) metroidvaniası. Oyunda bu arada DCL'ler falan bedava oluyor oyunu bitirince.Başında baya bi saat geçirirsin.
Oynadım. 1 bölüm geçemedim saldımKesinlikle Metro Redux 2033 derim. Hayatında hiç böylesini görmemişintir. Oyunun o dar atmosferi varya öyle bir heyecana kapılıyorsun ki.
Witcher 1 ve Witcher 2 almak istemiyorum. Diğerlerini oynadim ama sıktı.The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut 2.70 TL
The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition 4.60 TL
Tomb Raider ve Drawful adındaki oyunlar Steam`da bedava oldu almayı unutma.
Watch Dogs ve Stanley.... adındaki oyunlar Epic Games`de bedava oldu almayı unutma.
The Council bu oyunda Steam`de bedava.
Suan almaya değer mi 25 liraya ki ?Far Cry 3.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.