40 TL oyun önerisi

Jony Case

Hectopat
Arkadaşlar hazır Steam'de bazı oyunlar indirimdeyken 40 liraya kadar oyun önerir misiniz?
i5 7200U 920MX 4 GB RAM'a uygun olsun. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut 2.70 TL
The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition 4.60 TL
Tomb Raider ve Drawful adındaki oyunlar Steam`da bedava oldu almayı unutma.
Watch Dogs ve Stanley.... adındaki oyunlar Epic Games`de bedava oldu almayı unutma.
The Council bu oyunda Steam`de bedava.

Arkadaşlar hazır Steam'de bazı oyunlar indirimdeyken 40 liraya kadar oyun önerir misiniz?
i5 7200U 920MX 4 GB RAM'a uygun olsun. Teşekkürler.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege alabilirsin indirim bugün bitecek 100 TL'den 41 TL'ye düştü ama bütçeyi 1 TL aşıyor ama 😄😄

Eğer 2D-Pixsel oyunlar seviyorsanız Deadcells. Dünyanın en iyi (tartışılır ama bence Hallow Knigh'tan daha iyi) metroidvaniası. Oyunda bu arada DCL'ler falan bedava oluyor oyunu bitirince.Başında baya bi saat geçirirsin.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege alabilirsin indirim bugün bitecek 100 TL'den 41 TL'ye düştü ama bütçeyi 1 TL aşıyor ama 😄😄
Sorun değil ancak sistem sıkıntı çıkarıyor
Var
Eğer 2D-Pixsel oyunlar seviyorsanız Deadcells. Dünyanın en iyi (tartışılır ama bence Hallow Knigh'tan daha iyi) metroidvaniası. Oyunda bu arada DCL'ler falan bedava oluyor oyunu bitirince.Başında baya bi saat geçirirsin.
Bana göre değil hocam
Kesinlikle Metro Redux 2033 derim. Hayatında hiç böylesini görmemişintir. Oyunun o dar atmosferi varya öyle bir heyecana kapılıyorsun ki.
Oynadım. 1 bölüm geçemedim saldım
The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut 2.70 TL
The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition 4.60 TL
Tomb Raider ve Drawful adındaki oyunlar Steam`da bedava oldu almayı unutma.
Watch Dogs ve Stanley.... adındaki oyunlar Epic Games`de bedava oldu almayı unutma.
The Council bu oyunda Steam`de bedava.
Witcher 1 ve Witcher 2 almak istemiyorum. Diğerlerini oynadim ama sıktı.
Suan almaya değer mi 25 liraya ki ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı