Firostr
Megapat
Daha fazla
Yaklaşık 1 hafta önce evimde PS3 olduğunu ve bunu değerlendirmek için oyun önerisi istemiştim sizden PS3 oyun tavsiyesi. Önerileriniz doğrultusunda Uncharted 3, God of War, Assassin's Creed Brotherhood satın aldım ancak PS3 dünyasında sadece 2 adet oyun oynadığım için eski konsol olsa bile oyun almak mantıklıydı(Yüksek ihtimal oyunların hepsini bitirecektim ancak düşük ihtimal tuttu.). Ancak kendimi ne kadar zorlasam da bazı sebeplerden dolayı oyunları bitirmeden mahallemdeki konsolcuya sattım.
100TL verdiğim oyunları 40TL'ye sattım.(Takas fiyatı 50 idi.)
Şu anda ise bilgisayarımı değerlendirmek istiyorum. PC'de geçmiş yıllarda oynamak istediğim çoğu oyunu bayağı oynadım. Şu an ise keşke şu oyunu oynayabilsem dediğim oyun yok ama oynasam bir denesem fena olmaz dediğim oyunlar var.
Bu oyunların ilki Witcher 3, diğeri ise aylık 30TL olan EA Play sistemi evet ilk açıklandığı fiyattan yüksek ama bence 30TL verilebilir.
40TL'yi bence değerlendirmenin en iyi yolu oyun almak gibi geliyor.
Witcher 3 GOTY + EA Play 52.5TL ediyor(Mevcut parama 12.5TL ekleyeceğim ve kartta var bu para).
Ekran kartım meşhur GTX 750 Ti, ekran çözünürlüğüm ise 1366X768. Son çıkan oyunları bile 720P de Low, medium veya High'da oynayabiliyorum diye hatırlıyorum(daha dün baktım ama unuttum
). Bu sistem de ve bu çözünürlükte bu oyunların tadı çıkmaz ama PS3'ten iyidir.
Aslında cevabı kendi kendime verdim ama birilerine danışmak iyidir çünkü PS3 için de oyun almak mantıklı gözüküyordu ama düşük ihtimal tuttu ve oyunları 1 hafta sonunda sattım.
100TL verdiğim oyunları 40TL'ye sattım.(Takas fiyatı 50 idi.)
Şu anda ise bilgisayarımı değerlendirmek istiyorum. PC'de geçmiş yıllarda oynamak istediğim çoğu oyunu bayağı oynadım. Şu an ise keşke şu oyunu oynayabilsem dediğim oyun yok ama oynasam bir denesem fena olmaz dediğim oyunlar var.
Bu oyunların ilki Witcher 3, diğeri ise aylık 30TL olan EA Play sistemi evet ilk açıklandığı fiyattan yüksek ama bence 30TL verilebilir.
40TL'yi bence değerlendirmenin en iyi yolu oyun almak gibi geliyor.
Witcher 3 GOTY + EA Play 52.5TL ediyor(Mevcut parama 12.5TL ekleyeceğim ve kartta var bu para).
Ekran kartım meşhur GTX 750 Ti, ekran çözünürlüğüm ise 1366X768. Son çıkan oyunları bile 720P de Low, medium veya High'da oynayabiliyorum diye hatırlıyorum(daha dün baktım ama unuttum
Aslında cevabı kendi kendime verdim ama birilerine danışmak iyidir çünkü PS3 için de oyun almak mantıklı gözüküyordu ama düşük ihtimal tuttu ve oyunları 1 hafta sonunda sattım.
Son düzenleme: