40 TL Oyun tavsiyesi

40 TL dursun mu yoksa oyun mu alayım?

• Oy verenlerin toplamı
    7

Firostr

Megapat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 hafta önce evimde PS3 olduğunu ve bunu değerlendirmek için oyun önerisi istemiştim sizden PS3 oyun tavsiyesi. Önerileriniz doğrultusunda Uncharted 3, God of War, Assassin's Creed Brotherhood satın aldım ancak PS3 dünyasında sadece 2 adet oyun oynadığım için eski konsol olsa bile oyun almak mantıklıydı(Yüksek ihtimal oyunların hepsini bitirecektim ancak düşük ihtimal tuttu.). Ancak kendimi ne kadar zorlasam da bazı sebeplerden dolayı oyunları bitirmeden mahallemdeki konsolcuya sattım.
100TL verdiğim oyunları 40TL'ye sattım.(Takas fiyatı 50 idi.)

Şu anda ise bilgisayarımı değerlendirmek istiyorum. PC'de geçmiş yıllarda oynamak istediğim çoğu oyunu bayağı oynadım. Şu an ise keşke şu oyunu oynayabilsem dediğim oyun yok ama oynasam bir denesem fena olmaz dediğim oyunlar var.
Bu oyunların ilki Witcher 3, diğeri ise aylık 30TL olan EA Play sistemi evet ilk açıklandığı fiyattan yüksek ama bence 30TL verilebilir.

40TL'yi bence değerlendirmenin en iyi yolu oyun almak gibi geliyor.
Witcher 3 GOTY + EA Play 52.5TL ediyor(Mevcut parama 12.5TL ekleyeceğim ve kartta var bu para).

Ekran kartım meşhur GTX 750 Ti, ekran çözünürlüğüm ise 1366X768. Son çıkan oyunları bile 720P de Low, medium veya High'da oynayabiliyorum diye hatırlıyorum(daha dün baktım ama unuttum 🙁). Bu sistem de ve bu çözünürlükte bu oyunların tadı çıkmaz ama PS3'ten iyidir.

Aslında cevabı kendi kendime verdim ama birilerine danışmak iyidir çünkü PS3 için de oyun almak mantıklı gözüküyordu ama düşük ihtimal tuttu ve oyunları 1 hafta sonunda sattım.

Son düzenleme:
PS3' de kesinlikle oynaman gereken oyunlar belli: Uncharted Serisi, The Last Of Us ve God Of War.

Ama bilgisayarda durum farklı.
- Witch İt (12 TL.)
- Dying Light (20 TL.)
- The Witcher 3 ve DLC' leri (22TL ve en iyisi.)
- The Forest (16 TL ve en az 2 kişi olmalı.)
- Rainbow Six Siege (Biraz pahalı 41.50 TL ama takım olunca efsane oyun.)
- Human Fall Flat (Eğlenceli bir oyun ve 9.60 TL.)
- Left 4 Dead 2 ( Coop hafif üzerinize atlayan adamlardan dolayı hafif gerilim ve 3.70 TL. )
- Town Of Salem ( Arkadaşlarla oynanabilecek biriniz telefonla biriniz ise bilgisayar ile oynayabilirsiniz yani Çapraz platform var ve 6.70 TL.)
- Dead by Dayligt ( Eğer hafif korku ve 5 kişilik oyun arıyorsanız tam size göre ve 12.40 TL.)
- Just Cause 3 (Açık dünyaya meraklıysanız tam size göre ama hikayesi güzel değil ve 6.75 TL.)
- The Witcher 2 ( Başyapıtın bir önceki oyunu. Çok beklentiniz olmasın ama yine de çoğu oyundan iyidir ve 4.65 TL.)
- Sniper Elite 3 ve 4 (Güzel fakat online bir tuhaf en iyisi internet cafede yan yana LAN üzerinden oynamak ve Sniper 3 9.80 TL diğeri Sniper 4 17.80 TL.)
- NBA 2K20 ( Bir basketbol sevdanız varsa alıp denemeniz lazım ve 37.25 TL)
- WWE 2K20 (Amerikan güreşi seviyorsanız ve kendi kariyerini oluşturup oynarsanız efsane bir oyun gerçekten ve 37.35 TL.)
- Pacify ( Korku oyunu ve fazlaca yayıncı oynamış ve gayet güzel oyunu 2 saat gibi sürede bitirip iade edebilirsiniz. 7.35 TL.)
- ARK S.E. ( Efsane bir oyun ama optimizasyon çok kötü yani şaka değil cidden çok kötü benim bilgisayarım oynatır diyebilip alabilirsiniz ve 15.40 TL.)
-Fall Guys (38 TL)
- Half-Life 2 (10 TL)

( Oyunlar indirimli zamanda olan fiyatları)

Epic Games kuponu ile indirim zamanında Assasin Creed Origins veya Odyssey alabiliyorsun ve fiyatı 20 TL' ye yakın oluyor.

Son düzenleme:
PS3' de kesinlikle oynaman gereken oyunlar belli: Uncharted Serisi, The Last Of Us ve God Of War.

- Witch İt (12 TL.)
- Dying Light (20 TL.)
- Left 4 Dead 2 ( Coop hafif üzerinize atlayan adamlardan dolayı hafif gerilim ve 3.70 TL. )
- Town Of Salem ( Arkadaşlarla oynanabilecek biriniz telefonla biriniz ise bilgisayar ile oynayabilirsiniz yani Çapraz platform var ve 6.70 TL.)
- Dead by Dayligt ( Eğer hafif korku ve 5 kişilik oyun arıyorsanız tam size göre ve 12.40 TL.)
- Just Cause 3 (Açık dünyaya meraklıysanız tam size göre ama hikayesi güzel değil ve 6.75 TL.)
- The Witcher 2 ( Başyapıtın bir önceki oyunu. Çok beklentiniz olmasın ama yine de çoğu oyundan iyidir ve 4.65 TL.)
- Sniper Elite 3 ve 4 (Güzel fakat online bir tuhaf en iyisi internet cafede yan yana LAN üzerinden oynamak ve Sniper 3 9.80 TL diğeri Sniper 4 17.80 TL.)
- WWE 2K20 (Amerikan güreşi seviyorsanız ve kendi kariyerini oluşturup oynarsanız efsane bir oyun gerçekten ve 37.35 TL.)
- Pacify ( Korku oyunu ve fazlaca yayıncı oynamış ve gayet güzel oyunu 2 saat gibi sürede bitirip iade edebilirsiniz. 7.35 TL.)
- ARK S.E. ( Efsane bir oyun ama optimizasyon çok kötü yani şaka değil cidden çok kötü benim bilgisayarım oynatır diyebilip alabilirsiniz ve 15.40 TL.)
-Fall Guys (38 TL)

Epic Games kuponu ile indirim zamanında Assasin Creed Origins veya Odyssey alabiliyorsun ve fiyatı 20 TL' ye yakın oluyor.
Half Life 2?

- Witch İt (12 TL.)
- Dying Light (20 TL.)
-Fall Guys (38 TL)

Muhtemelen her seferinde baştan yazmıyorsunuz ama olsun bu uzun yazı için ayrıyetten teşekkürler.

Bu oyunu önermem. Oyun gerçekten hayal kırıklığı içinde bir sürü hata ve bug var. Güreşçinin saçının kafasının içinden geçmesi mi dersin, hareket yaparken rakibinizin yamulması mı dersin bir sürü bug var. Bu oyun yerine WWE 2K19 ya da WWE 2K Battlegrounds öneririm eğer güreş oyunu istiyorsanız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı