Nielle Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 461 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2015 #1 En fazla 40 tl vereceğim bir soğutucu alacağım ancak bu konuda pek bilgim yok. Hangi soğutucular daha iyidir bilmiyorum. Bu bütçeye iyi soğutan soğutucular nelerdir?
En fazla 40 tl vereceğim bir soğutucu alacağım ancak bu konuda pek bilgim yok. Hangi soğutucular daha iyidir bilmiyorum. Bu bütçeye iyi soğutan soğutucular nelerdir?
abdz07 Megapat Katılım 30 Ocak 2014 Mesajlar 487 Yer Ankara Daha fazla Meslek Havacılık ve Uzay Müh. 7 Haziran 2015 #2 Amazon.com: Cooler Master Hyper TX3 - CPU Cooler with 3 Direct Contact Heat Pipes (RR-910-HTX3-G1): Electronics Yurtdışından belki 1 aya gelir ama vatandaki uçuk fiyatlardan iyidir
Amazon.com: Cooler Master Hyper TX3 - CPU Cooler with 3 Direct Contact Heat Pipes (RR-910-HTX3-G1): Electronics Yurtdışından belki 1 aya gelir ama vatandaki uçuk fiyatlardan iyidir
Nielle Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 461 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2015 #3 abdz07 dedi: Amazon.com: Cooler Master Hyper TX3 - CPU Cooler with 3 Direct Contact Heat Pipes (RR-910-HTX3-G1): Electronics Yurtdışından belki 1 aya gelir ama vatandaki uçuk fiyatlardan iyidir Genişletmek için tıkla... Ben sipariş vermek istemiyorum vatan,bimeks gibi mağazalardan alacağım Bu arada yazmayı unutmuşum laptop soğutucusu olacak. Son düzenleme: 7 Haziran 2015
abdz07 dedi: Amazon.com: Cooler Master Hyper TX3 - CPU Cooler with 3 Direct Contact Heat Pipes (RR-910-HTX3-G1): Electronics Yurtdışından belki 1 aya gelir ama vatandaki uçuk fiyatlardan iyidir Genişletmek için tıkla... Ben sipariş vermek istemiyorum vatan,bimeks gibi mağazalardan alacağım Bu arada yazmayı unutmuşum laptop soğutucusu olacak.