Burak_Dalkiran Kilopat Katılım 7 Nisan 2014 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2014 #1 Arkadaşlar soru açık ve net 40 TL'lik bütçem var. 50 TL bile olamaz (maksimum 5 TL oynayabilir). Sizden tavsiyeleri bekliyorum.
Arkadaşlar soru açık ve net 40 TL'lik bütçem var. 50 TL bile olamaz (maksimum 5 TL oynayabilir). Sizden tavsiyeleri bekliyorum.
hüsamettin Hectopat Katılım 8 Ekim 2014 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2014 #2 Yanlış Bilgilendirme Sana şu mouse önerebilirim: FRISBY FM-G3265K GAMING MOUSE+MOUSE PAD Vatan bilgisayar da 39 tl. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2014
R rhchiko Hectopat Katılım 16 Aralık 2013 Mesajlar 18 4 Aralık 2014 #3 Yanlış Bilgilendirme Oyuncu faresi sayılır mı bilmem ama bunu kullanıyorum memnunum. LOGITECH G100 GAMING MOUSE - Teknosa Ayrıca üstteki arkadaşın önerdiğinin bi alt modeli sanırım kuzenim kullanıyor. O da memnun. Frisby FM-G3260K USB Gaming Mouse / Mouse Pad Fiyatı Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2014
Oyuncu faresi sayılır mı bilmem ama bunu kullanıyorum memnunum. LOGITECH G100 GAMING MOUSE - Teknosa Ayrıca üstteki arkadaşın önerdiğinin bi alt modeli sanırım kuzenim kullanıyor. O da memnun. Frisby FM-G3260K USB Gaming Mouse / Mouse Pad Fiyatı
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 4 Aralık 2014 #4 Frisby, Everest gibi vasat kalitede bileşen üreten markaları önermeyiniz lütfen. Düşük bütçeye oyuncu faresi olarak A4 Tech tercih edilebilir: A4 Tech F4 V-Track Kablolu Gamer Mouse - Siyah - Vatan Bilgisayar A4 Tech F5 V-Track Kablolu Gamer Mouse - Siyah - Vatan Bilgisayar A4 Tech F3 V-Track Gaming Mouse Siyah Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks
Frisby, Everest gibi vasat kalitede bileşen üreten markaları önermeyiniz lütfen. Düşük bütçeye oyuncu faresi olarak A4 Tech tercih edilebilir: A4 Tech F4 V-Track Kablolu Gamer Mouse - Siyah - Vatan Bilgisayar A4 Tech F5 V-Track Kablolu Gamer Mouse - Siyah - Vatan Bilgisayar A4 Tech F3 V-Track Gaming Mouse Siyah Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks