yaser pektaş Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 280 Çözümler 1 19 Haziran 2024 #1 Kuzenim zihinsel engelli %40 üzeri tam hatırlamıyorum. Onun üzerinden arabayı alıp kullansak olur mu? Annem de vasisi.
Kuzenim zihinsel engelli %40 üzeri tam hatırlamıyorum. Onun üzerinden arabayı alıp kullansak olur mu? Annem de vasisi.
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.695 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Haziran 2024 #2 yaser pektaş dedi: Kuzenim zihinsel engelli %40 üzeri tam hatırlamıyorum. Onun üzerinden arabayı alıp kullansak olur mu? Annem de vasisi. Genişletmek için tıkla... Engelliler üzerinden araba alınınca 2 kişi kayıt ediliyordu sanırsam o 2 kişi dışında sürücü olunması yasak diye biliyorum.
yaser pektaş dedi: Kuzenim zihinsel engelli %40 üzeri tam hatırlamıyorum. Onun üzerinden arabayı alıp kullansak olur mu? Annem de vasisi. Genişletmek için tıkla... Engelliler üzerinden araba alınınca 2 kişi kayıt ediliyordu sanırsam o 2 kişi dışında sürücü olunması yasak diye biliyorum.
yaser pektaş Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 280 Çözümler 1 19 Haziran 2024 #3 LuisB4y dedi: Engelliler üzerinden araba alınınca 2 kişi kayıt ediliyordu sanırsam o 2 kişi dışında sürücü olunması yasak diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Babam olur sadece başkasına da vermeyiz güzel bahane olur bu da benim de ehliyet almana az kaldı sonradan beni de kayıt ettirebilir miyiz?
LuisB4y dedi: Engelliler üzerinden araba alınınca 2 kişi kayıt ediliyordu sanırsam o 2 kişi dışında sürücü olunması yasak diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Babam olur sadece başkasına da vermeyiz güzel bahane olur bu da benim de ehliyet almana az kaldı sonradan beni de kayıt ettirebilir miyiz?
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.695 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Haziran 2024 #4 yaser pektaş dedi: Babam olur sadece başkasına da vermeyiz güzel bahane olur bu da benim de ehliyet almana az kaldı sonradan beni de kayıt ettirebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Hocam tam bilgi bulamadım Engelli Raporu ile Araç Alımı ve Åartları Nelerdir?.
yaser pektaş dedi: Babam olur sadece başkasına da vermeyiz güzel bahane olur bu da benim de ehliyet almana az kaldı sonradan beni de kayıt ettirebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Hocam tam bilgi bulamadım Engelli Raporu ile Araç Alımı ve Åartları Nelerdir?.