%40 veya %60 klavye önerisi

%40 klavyeden kastınız nedir? Aceleniz yoksa GK61 güzel tercih olur fakat yurt içi değil. Yurt içi şart ise K617 Fizz var fakat önerdiğimiz bir klavye değil, parasını haketmiyor.

Yaklaşık 1100 lira bütçem var, mümkünse Türkiye üzerinde satışı bulunan, switch rengi fark etmeyen %40-%60 klavye arıyorum.
Yurtiçi alabileceğin bu bütçede en iyi klavye şuan Dareu EK871GTR'dır. Harici %60 önermiyorum bu paraya.
klavyesi-trip-mode-bt-2-4g-kablolu-hotswap-rgb-red-switch-beyaz?_pos=8&_sid=9f290b9a0&_ss=r

Dareu şuan alabileceğin en stabil ürünleri üretiyor. Mouse'da da Klavye'de de bu durum bu şekilde. Hiçbir sorun yaşamazsın.
Kendi sitesindeki tutarsızlık, switch markalarının bile yazılmaması beni çok uzaklaştırdı o markadan.
1724793924056.png

%40 klavyeden kastınız nedir? Aceleniz yoksa GK61 güzel tercih olur fakat yurt içi değil. Yurt içi şart ise K617 Fizz var fakat önerdiğimiz bir klavye değil, parasını haketmiyor.
% gibi terimler klavyenin tuş sayısını, bu sebepden de doğrudan büyüklüğünü belirtir, internetten inceleyebilirsiniz

% gibi terimler klavyenin tuş sayısını, bu sebepden de doğrudan büyüklüğünü belirtir, internetten inceleyebilirsiniz
Klavyeleri araştıran birisiyim hocam
1724794079214.png

göreceğiniz gibi. Benim kastım ne tarz %40 istediğinizdi, sonuç olarak kullanması çok zor ve bu bütçelere bulunabilecek klavyeler değiller. Ayrıca ekstra olarak yurt içinde %40 bulmanız imkansız.

Bir tutarsızlık göremedim hocam? Switch olarak dareu'nun kendi ürettiği switchler mevcut.Klavye 3 mod ve rgb ayrıca. Ne gibi bir tutarsızlık var?
Klavye 130 Dolar ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı