%40 veya %60 klavye önerisi

TR'ye özel fiyatlandırma mevcut + Şuan connectgame üzerinde indirimde. Connectgame Dareu distribitörü olduğu için gayet uyguna geliyor. İlk size önermedim ilk alan siz olmayacaksınız ben dahil birçok kişi aldı bundan dolayı rahatlıkla önerebiliyorum.

Misal söylediğim gibi. Alan bir arkadaş daha.

Hocam zaten teoride güzel klavye. James Donkey A3 RGB 3 Mod Bağlantı Gaming Mekanik Klavye (Gateron) - incehesap.com bu klavye de teoride iyi mesela ama James Donkey.

Not: Klavyenin stoğu bitmiş 2000Tl gibi bir fiyata satılıyordu.

5-pin hotswap var mı hocam ?

Hocam zaten teoride güzel klavye. James Donkey A3 RGB 3 Mod Bağlantı Gaming Mekanik Klavye (Gateron) - incehesap.com bu klavye de teoride iyi mesela ama James Donkey.

Not: Klavyenin stoğu bitmiş
James donkey olduğuna bakma. Doubleshot Injection PBT keycapler, Gateron G Pro 2.0 switchler,Tri-mod gibi birçok özelliği var güzel bir klavyedir. Marka kötü olsa da klavyenin barındırdığı özellikler ve parçalar çok iyi. Zaten jd sadece marka basıyor buna.

Zaten korktuğum nokta burası. Bu özelliklere bu fiyat çok uygundu. Bu sebeple PCB'nin kaliteli olmayacağını düşündüm.

Zaten korktuğum nokta burası. Bu özelliklere bu fiyat çok uygundu. Bu sebeple PCB'nin kaliteli olmayacağını düşündüm.
Yanlış düşünüyorsunuz bence. Connectgame indirimleri dolayısıyla bu kadar uygun zaten fiyatı.

Tekrardan okudum da klavye elinize ulaştıktan sonra switchleri söküp baktınız mı?
Daha elime ulaşmadı hocam yabancı kaynaklı videoları izlediğimde hotswap 5 pin olduğu yazıyordu. Zaten connectgame sitesinde hotswap diye belirtmiş.

Daha elime ulaşmadı hocam yabancı kaynaklı videoları izlediğimde hotswap 5 pin olduğu yazıyordu. Zaten connectgame sitesinde hotswap diye belirtmiş.
Hotswap olabilir hocam. Benim sorum 3-pin mi 5-pin mi olduğuydu. Zaten yanılmıyorsam 5-pin olan klavyeler 3-pin de destekliyor.

Hotswap olabilir hocam. Benim sorum 3-pin mi 5-pin mi olduğuydu. Zaten yanılmıyorsam 5-pin olan klavyeler 3-pin de destekliyor.
0:27 saniyede belirtiyor hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…