40 yıl sonra ChatGPT, Google Bard ve Bing al bayağı bir gelişir mi?

Blue Beetle

Hectopat
Daha fazla  
Şu an çok yetersizler bence sizce 40 yıl sonra falan bayağı bir gelişirler mi?

Şu an çok yetersizler bence sizce 40 yıl sonra falan bayağı bir gelişirler mi?
Size göre yetersiz olabilirler ama şuan kötü bir yerde değiller.Ama 40 yıl çok büyük bir süre 40 yıl içinde herşey olabilir kimse bilemez ne olacağını.

Size göre yetersiz olabilirler ama şu an kötü bir yerde değiller. Ama 40 yıl çok büyük bir süre 40 yıl içinde her şey olabilir kimse bilemez ne olacağını.

Güncel bilgi konusunda çok problemler yaşadım.

Çok gelişir. Ben 10 sene sonra çok ciddi değişimler yapacaklarını düşünüyorum.

Mesela GeForce NOW gibi bulut oyunculuk teknolojileri artık standart hâle gelecek. 10 sene sonra eskisi gibi PC toplanmaz büyük ihtimal.

Güncel bilgi konusunda çok problemler yaşadım.
Güncel bilgi konusunda problem yaşamış olabilirsiniz normaldir mükemmel değiller sonuçta.Ama chat gpt 4 baktınızmı(paralı) bilmiyorum.Mükemmel değiller zaten ama öyle 40 yıl falanda gerekmiyor yeterli düzey için bunu net bir şekilde söyleyebilirim çünkü chat gpt 4 zaten iyi iş çıkarıyor.

Herkes olumlu yazmış ama belki devletler yapay zekanın çok gelişmesinden korkup uluslarası bir sözleşme imzalayıp yapay zekaya karşı önlemler alır?

Bence yapay zeka daha fazla gelişmemeli. İnsanlığın bir önemi kalmayacak. İnsanlar çalışmayacak, uğraşmayacaklar. Böyle tembel bir insanlığın ne faydası olacak ki? Hiçbir şey araştırmayan, çabalamayan. Şu anki yapay zeka ve teknoloji yeterince gelişti. Öyle bir şey olursa şempanzeden ne farkımız kalır ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…