400.000 sıralamayla mezuna kalmak vs düşük puanlı bölüme gitmek

Makaleler
1
Sayısal sözel EA 400k sıralamam var. Mezuna mı kalmalıyım yoksa düşük puanlı bir bölüme mı gideyim? Sınava 0 çalışma ile girdim bu arada.

Sayısal sözel EA 400k sıralamam var. Mezuna mı kalmalıyım yoksa düşük puanlı bir bölüme mı gideyim? Sınava 0 çalışma ile girdim bu arada.
O kadar bilgili değilim ama EA ta 400 bin sıralamaya fazla bir şey gelmez ancak gelecek sene 200k ya çeksen yine bir şey gelmez.Ancak bazıları EA ta bir yılda kolay bir şekilde derece yapılabilir diyor.Bence mezuna bırakmak mantıklı ama kesnlikle bir bilene danışmak lazım.Buradaki yorumlar ile olacak şey değil.Sonuçta 1 yıl ve hayatını etkileyecek bir karar söz konusu(!)

Hocam Instagram da 400kdan 10k ya çektiğini iddia eden birisi var böyle bir şey mümkün mü yoksa Max 200k mı yapabilirim?

Hocam Instagram da 400kdan 10k ya çektiğini iddia eden birisi var böyle bir şey mümkün mü yoksa Max 200k mı yapabilirim?
300 Gün sıkı bir çalışma ile evet çekebilirsin. Ben çalışmaya yeni yeni başladım. Sözde 2 hafta önce başlayacaktım ama 2 haftadır çalışmam dağınık ve düzensizdi. Yeni yeni düzenli çalışmaya başladım. Zor olan çalışmak değil de çalışmaya alışmak diyelim.

EA ta eğer matematik iyiyse sözele de ayt de iyi hazirlansaniz yapılabilir neden olmasın.Ancak tyt de işin içine girince gerçekten iyi bir mental ve azim lazım olur.Simdi burada biş Ümit pompalamak yanlış olur.Eğer gerçekten 1 yıl boyunca sağlam çalışırsan yaparsın.

Mezuna bırakın hocam kendinize güveniyorsanız.

Pek güvenemiyorum hocam sonuçta düşük bir puan aldım 1 senede ne kadar ilerleme yapılır bilemedim ama eğer yapılır diyorsanız kalayım.

Dershaneye gitmeli miyim hocam yoksa kendim halledebilir miyim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…