400.000TL araç tavsiyesi

Hocam SW araç bakarsanız A4 avant öneririm. Passat Variant'tan geçtim. Arada fark ama tabii ki Passat'ın da hakkını yememek lazım. Dizel olsun yakmasın modelli olsun derseniz 2019 üstü 508 öneririm.

Hocam SW araç bakarsanız A4 avant öneririm. Passat Variant'tan geçtim. Arada fark ama tabii ki Passat'ın da hakkını yememek lazım. Dizel olsun yakmasın modelli olsun derseniz 2019 üstü 508 öneririm.
A4 avant bakıyoruz. 508'e göz attık bence çok güzel bir araç fakat arkadaşın babası bir kez bindiğim markanın aracına bir daha binmem diyor bu yüzden peugeot almaya ikna edemedik kendisini.
450 bin bütçeye C serisi özellikle dizel tavsiye etmem çok hantal ve basit bir araç, sürüş keyfi yok. BMW 3.20D ya da A4, Volvo S60 alınabilir.
450K ya C serisi alacaklarını düşünmüyorum zaten 400K civarlarında bir sürü amg paket var gördüğüm kadarıyla. Söylediğiniz araçlara bir bakayım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…