Aqff Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 618 Çözümler 2 17 Ocak 2021 #21 PustiPowerV2 dedi: Kendisi kronik sorunlu ve kalitesiz bir klavye. Benim attığım K555 Indrah çok daha iyi bir tercih. Genişletmek için tıkla... Neye dayanarak kalitesiz diyorsunuz hocam? Kronik sorunlu olmasından başka sebebiniz var mı? Ben de kullanıyorum çünkü o yüzden soruyorum. Kronik sorun denk gelmeyenlerdenim
PustiPowerV2 dedi: Kendisi kronik sorunlu ve kalitesiz bir klavye. Benim attığım K555 Indrah çok daha iyi bir tercih. Genişletmek için tıkla... Neye dayanarak kalitesiz diyorsunuz hocam? Kronik sorunlu olmasından başka sebebiniz var mı? Ben de kullanıyorum çünkü o yüzden soruyorum. Kronik sorun denk gelmeyenlerdenim
FGTaha Kilopat Katılım 18 Mart 2019 Mesajlar 105 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ocak 2021 #22 Dnz_omer dedi: ouetem ne demek ve hoş görünüyor Genişletmek için tıkla... Switch markası, cherry mx sonrası en iyi Çin üretimi switch olarak anılıyor.
Dnz_omer dedi: ouetem ne demek ve hoş görünüyor Genişletmek için tıkla... Switch markası, cherry mx sonrası en iyi Çin üretimi switch olarak anılıyor.