E Edizorhan Hectopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2017 #1 Ben bilgisayarın parçalarını hazırladım ama kasa ve güç kaynağında kararsız kaldım. Hangi kasa ve güç kaynağını seçmeliyim?
Ben bilgisayarın parçalarını hazırladım ama kasa ve güç kaynağında kararsız kaldım. Hangi kasa ve güç kaynağını seçmeliyim?
BerkantT Kilopat Katılım 26 Kasım 2015 Mesajlar 331 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Haziran 2017 #2 Silinen üye dedi: Ben bilgisayarın parçalarını hazırladım ama kasa ve güç kaynağında kararsız kaldım. Hangi kasa ve güç kaynağını seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Topladığınız sistemin bileşenlerini yazarsanız yardım edebilirim.
Silinen üye dedi: Ben bilgisayarın parçalarını hazırladım ama kasa ve güç kaynağında kararsız kaldım. Hangi kasa ve güç kaynağını seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Topladığınız sistemin bileşenlerini yazarsanız yardım edebilirim.
M mehhmeturan Hectopat Katılım 18 Mayıs 2017 Mesajlar 13 14 Haziran 2017 #3 Corsair Carbide Spec-01 ve High power 600 w 80+
Shingy Hectopat Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2017 #4 Hazırladığın parçaları yazarsan, ona göre öneride bulunmamız daha doğru olur.