Aklımda Logitech G213 ve G102 almak var. Yaklaşık 450 TL ediyor ikisi. Ama bu fiyata alabileceğim başka ekipman var mı?. Açıkçası daha çok kaliteye önem veriyorum. Yani gamepower, james donkey, gibi markaları önermezseniz sevinirim. Klavye için mekanik olmasını istemiyorum ya da olacaksa da sessiz olması önemli, cidden rahatsız ediyor. Mouse olarak çokta rekabetçi oyun oynamam. CS falan oynuyorum arada sırada. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.
logitech G G402 Hyperion Fury 4.000 Dpı Ultra Hızlı 500 Ips Siyah Oyuncu Mouse - 910-004068 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Logitech Gaming Bundle en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Logitech Gaming Bundle incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
Teşekkürler yorumun için ben g102 yi kkavyeyle uyumlu olsun diye düşünmüştüm yoksa aklımda corsair harpoon vardı. Ayrıca elimde nedense çoğu kişiye göre küçük sizce sıkıntı olurmu?
Sıkıntı olacağını sanmam. Bulunduğunuz yerde Mediamarkt varsa isterseniz gidin bi' elinizle tutun. Ben de G102 düşünüyordum gidip gördüm sandığımdan daha küçük geldi elime. Alsam büyük ihtimal kullanamayacaktım.
Sıkıntı olacağını sanmam. Bulunduğunuz yerde Mediamarkt varsa isterseniz gidin bi' elinizle tutun. Ben de G102 düşünüyordum gidip gördüm sandığımdan daha küçük geldi elime. Alsam büyük ihtimal kullanamayacaktım.