Beratttss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 2.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2018 #1 DVI-I, HDMI veya DP portu bulunan ve en az Full HD olan bir monitör arıyorum. Alacağım monitörün garantisinin devam etmesini istiyorum ve mümkünse GET ile almak istiyorum. Eğer GET olmuyorsa İstanbul Avrupa yakasından elden almak istiyorum.
DVI-I, HDMI veya DP portu bulunan ve en az Full HD olan bir monitör arıyorum. Alacağım monitörün garantisinin devam etmesini istiyorum ve mümkünse GET ile almak istiyorum. Eğer GET olmuyorsa İstanbul Avrupa yakasından elden almak istiyorum.
Hasan Futbol Megapat Katılım 17 Kasım 2015 Mesajlar 796 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2018 #2 Eğer Ankara da bulana bilirseniz satarım.
Beratttss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 2.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Temmuz 2018 #3 Anlaşılır bir şekilde yazdığımı düşünüyorum.
StyxQ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 2 9 Temmuz 2018 #4 Beratttss dedi: Anlaşılır bir şekilde yazdığımı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... AOC E2270SWHN satıyorum. Daha konum onaylanmadı moderatörler tarafından. Onaylanınca link atarım konuyu.
Beratttss dedi: Anlaşılır bir şekilde yazdığımı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... AOC E2270SWHN satıyorum. Daha konum onaylanmadı moderatörler tarafından. Onaylanınca link atarım konuyu.
Beratttss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 2.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Temmuz 2018 #5 StyxQ dedi: AOC E2270SWHN Genişletmek için tıkla... GET ile kaç yapıyorsunuz? Nerede oturuyorsunuz. Şu an para sıkıntım var, 400TL'nin üstüne çok ekleme yapamayabilirim.
StyxQ dedi: AOC E2270SWHN Genişletmek için tıkla... GET ile kaç yapıyorsunuz? Nerede oturuyorsunuz. Şu an para sıkıntım var, 400TL'nin üstüne çok ekleme yapamayabilirim.