Yigit75 Megapat Katılım 4 Aralık 2015 Mesajlar 693 Çözümler 6 Yer Ümraniye 17 Kasım 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. Bütçe 400-500 TL. Orta halli , yüksek kaliteli bir Acces Point önerisi istiyorum. 5GHz desteği, kablosuz eşleştirebilir, kolay kurulumlu olursa çok daha iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2020
Merhaba arkadaşlar. Bütçe 400-500 TL. Orta halli , yüksek kaliteli bir Acces Point önerisi istiyorum. 5GHz desteği, kablosuz eşleştirebilir, kolay kurulumlu olursa çok daha iyi olur.
HaktanAcar Hectopat Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 29 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci & Bankacı Ve Sigortacı 17 Kasım 2020 #2 TP-LINK EAP115 300MBPS KABLOSUZ-N TAVANA MONTAJLANABİLİR ACCESS POINT fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da TP-LINK EAP115 300MBPS KABLOSUZ-N TAVANA MONTAJLANABİLİR ACCESS POINT fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Selamlar sanırım böyle bir tip işinizi görür hem kullanışlı hem de görünüş açısından gayet estetik bir cihaz.
TP-LINK EAP115 300MBPS KABLOSUZ-N TAVANA MONTAJLANABİLİR ACCESS POINT fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da TP-LINK EAP115 300MBPS KABLOSUZ-N TAVANA MONTAJLANABİLİR ACCESS POINT fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Selamlar sanırım böyle bir tip işinizi görür hem kullanışlı hem de görünüş açısından gayet estetik bir cihaz.
Yigit75 Megapat Katılım 4 Aralık 2015 Mesajlar 693 Çözümler 6 Yer Ümraniye 17 Kasım 2020 #3 TP-link pek önerilmiyor diye okumuştum.