400-500 TL civarı fare önerisi

ElviraSC

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba. 400-500 TL civarında kablolu oyuncu mouse önerisi istiyorum. Şu an elimde Logitech G203 var fakat kablosunda temassızlık var. Fiyat performans sağlamlığında gaming mouse önerisinde bulunabilecek varsa sevinirim.

Ek olarak kablosuz mouse önerisinde bulunursanız double sevinirim.

Dipnot: Kadınım ve elim küçük. Yani kocaman mouse önerisinde bulunmazsak iyi olur. Teşekkürler.

(Razer Viper Mini önerisinde bulunmuştu buradan bir arkadaş sağ olsun. Beğendiğim de bir ürün oldu -kafama yattı- fakat araştırmaya devam ediyorum. Biraz obsesif ve detaycı bir kişiliğim var. Bu yüzden fazla araştırıyorum ne yazık ki. O yüzden bir tık kaliteli bir şey önerir misiniz rica etsem.)

Son düzenleme:
Merhaba. 400-500 TL civarında kablolu oyuncu mouse önerisi istiyorum. Şu an elimde Logitech G203 var fakat kablosunda temassızlık var. Fiyat performans sağlamlığında Gaming mouse önerisinde bulunabilecek varsa sevinirim.

Dipnot: Kadınım ve elim küçük. Yani kocaman mouse önerisinde bulunmazsak iyi olur. Teşekkürler.

Merhaba. 400-500 TL civarında kablolu oyuncu mouse önerisi istiyorum. Şu an elimde Logitech G203 var fakat kablosunda temassızlık var. Fiyat performans sağlamlığında Gaming mouse önerisinde bulunabilecek varsa sevinirim.

Merhaba Rival 3-Sensei Ten-SteelSeries Prime-Razer Viper Mini bu ürünlere bakabilirsiniz. 2. elden temiz almak isterseniz Rival 3 Wireless 400-500 arasına bulabilirsiniz.

Berbat bir ürün. 10 seneden daha eski. Sensörü çöp.

Bu bütçede daha iyisi yok. Aramaya değmez yani.

Konu sahibine önerim Sabre Pro olabilir.

Berbat bir ürün. 10 seneden daha eski. Sensörü çöp.

Bu bütçede daha iyisi yok. Aramaya değmez yani.

Sıfır mı 2. el mi istediğine bağlı 2. elden istersen temiz faturalı kutulu çok daha iyi seçenekler var üstelik. G300s evet çöp cidden paraya değmez.

Merhaba G203 öneriyorum güzel mouse iyi günler.

G203 alınmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı