Mekanik olmasına hiç gerek yok. Şimdi yeni bir sistem siparişi vereceğim o yüzden bütçem çok kısıtlı. Mouse olarak İtopya'da olan AOC GM 200 mouse alacağım 140 TL'ye. 500 maksimum bütçem. Mekanik olursa iyi olur ama olmazsa da sıkıntı yok.
O mouse yerine Performax Xotran Kablolu RGB Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri bunu tercih etmen cok daha iyi olur. Klavye olarakta Gamenote Kb866l Kablolu Rgb Gaming Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu tercih edebilirsin.Mekanik olmasına hiç gerek yok. Şimdi yeni bir sistem siparişi vereceğim o yüzden bütçem çok kısıtlı. Mouse olarak İtopya'da olan AOC GM 200 mouse alacağım 140 TL'ye. 500 maksimum bütçem. Mekanik olursa iyi olur ama olmazsa da sıkıntı yok.
Hocam performax kaliteli markamıdır? Ayrıca başka önerileriniz var mı?O mouse yerine Performax Xotran Kablolu RGB Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri bunu tercih etmen cok daha iyi olur. Klavye olarakta Gamenote Kb866l Kablolu Rgb Gaming Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu tercih edebilirsin.
Marka genel olarak kaliteli urunler cikarmiyor fakat bazi guzel modelleri de var tabi ki. Ayrica bu butcede alabileceginiz en iyi ikili muhtemelen yukarida attiklarim. Belki daha iyi oneriler cikarda o farenin sensoru fiyatina gore cok iyi cidden. Bende de var yedekte bulunuyor. Acikcasi simetrik mouse sevmedigim icin elime tam uymadi. Fakat bu butcede ki en iyi mouse bu muhtemelen.
Hocam logitech g410 alacam bütçem olsaydı razer ornata v3 x alırdım daha önce deneme şansım oldu çok güzel klavye idi. Ayrıca trust markasını hiç duymadım hiç "trust" layasım yok.Hocam bu bütçede klavye almak mantıklı değil paranızı atmış olursunuz. Bütçeyi aşırtma ihtimaliniz var ise bu sizi iyi bir süre götürür: Logitech G410 Atlas Spectrum 920-007751 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Eğer aşırtamam diyorsanız bu olabilir: https://www.hepsiburada.com/trust-g...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.41.7 bu klavye bütçene göre iyidir.
Hocam Logitech G410 alacağım bütçem olsaydı Razer Ornata V3 X alırdım daha önce deneme şansım oldu çok güzel klavye idi. Ayrıca Trust markasını hiç duymadım hiç "Trust" layasım yok.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.