400 - 500 TL Okula Gitmek İçin Bisiklet Tavsiyesi

YILSUK11

Megapat
Makaleler
1
Liseye geçtim, sağlıklı yaşamak istiyorum ve toplu taşıma araçlarını sevmediğim için 400-500 TL gibi düşük bütçeli bir bisiklet almak istiyorum. Okulum evime 2 kilometre uzaklıkta hafif yokuşlar var, yollar biraz kötü. Lütfen bana uygun bir bisiklet önerir misiniz?
  • Boyum : 1.62
  • Kilom : 60

Son düzenleyen: Moderatör:
O bütçeye artık düzgün birşey bulabileceğini sanmıyorum. 28 jant citybike öneremediğim için boyundan ötürü Salcano NG650 bakmanı tavsiye ederim.

1.80 boy, 80cm iç bacak boyu ile 2 km'yi 20dk'da yürüyebildiğime göre yaşın için senin de bu değere yakın, boyundan ötürü biraz daha fazla olacak şekilde yürüyebiliyor olman gerekir yani yürümek seçimlerinden biri olabilir, amaç sağlık ise yürü.

Bisiklet ile 6km'yi İstanbul'da trafikte kendimi kollayarak 20dk'da yaptığım düşünülürse 28" jant bisikletle, bisiklet alınca 2km'de kullanacağın süre çok kısa olacağından kendini pek spor yapmış gibi saymaman gerekir.

Bisikleti her türlü alacağım diyorsan da bütçen ile 2.el al derim ya da biraz arttır; yolda çakır çukur yok ve asfalt ise hibrid/trekking bisiklerden ağırlığı az olanları ana listene al ki bunlar da amortisörsüz olsun. Yol bozuk diyorsan dağ bisikleti de alabilirsin, çünkü trekking bisikletlerin lastiği ince olduğundan, amortisörsüz de alırsan zevk işkenceye dönüşür.

Btwin markanın gri bir bisikleti vardı 549 tl o olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…