400 - 500 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
400-500

pla10

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yakın bir zamanda "Claw's Nexus k1" isminde bir klavye satın aldım ancak istediğim gibi çıkmadı, tuşlar basılı kalıyordu. İade talebi oluşturdum umarım iadesi yapılır. Sizlerden 400-500₺ fiyat bandında bir klavye önermenizi istiyorum. Klavyeye çok fazla para ödemek istemeyen birisiyim, söylediğim fiyat bandında önerebilirseniz çok mutlu olurum.

Öneriniz için teşekkür ederim, bu klavyeyi görmüştüm ama emin olamamıştım. Bu klavyede tuşları baslı kalması gibi sorunlar yaşmam değil mi?

Öneriniz için teşekkür ederim, bu klavyeyi görmüştüm ama emin olamamıştım. Bu klavyede tuşları baslı kalması gibi sorunlar yaşmam değil mi?
Basılı kalma sorunu olacağını sanmam, bu forumdaki üyelerin önerdiği en düşük bütçedeki klavyelerden, incelemelerine de bakabilirsiniz.

AliExpress'ten maalesef alamam gelmesi uzun sürebiliyor o kadar süre bekleyemem maalesef ama söylediğiniz gibi Türkiye'de 1500-200₺'ye satılan klavyeler 600-700₺ bandında orada satılıyor. Geçme gelme sorunu olmasa inanın direkt AliExpress'ten alacağım.

Basılı kalma sorunu olacağını sanmam, bu forumdaki üyelerin önerdiği en düşük bütçedeki klavyelerden, incelemelerine de bakabilirsiniz.
İncelemelerine baktım ancak Türklerden inceleyen olmamış sanırım yabancılar çıkıyor sürekli, onlarda incelemiş sayılmaz. Eğer sizin bildiğiniz daha önce incelemiş olan Türkler varsa videosunu gönderebilir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı