Şu an aklıma MSI GG Force GC20 V2 ve rush medallist GPT959 modelleri var. PC ve mobilde kullanacağım ağırlıklı olarak PC.
Her gamepad öneri konusuna atılan baba ürün. Atmayın hocam artık şu tarihi eseri.![]()
Logitech F710 Kablosuz PC Gamepad| ITOPYA.COM
Logitech F710 Kablosuz PC Gamepad en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 940-000142 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
İndirime girmiş attım. Bakarsın, alırsın veya almazsın senin kararın.Her gamepad öneri konusuna atılan baba ürün. Atmayın hocam artık şu tarihi eseri.
Tarihi eser ama sağlam ürün.Her gamepad öneri konusuna atılan baba ürün. Atmayın hocam artık şu tarihi eseri.![]()
Hocam bunu istemiyorum tasarımı güzel gelmiyor.![]()
Logitech F710 Kablosuz PC Gamepad| ITOPYA.COM
Logitech F710 Kablosuz PC Gamepad en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 940-000142 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Kullandınızmı hocam?![]()
Gamesir T4 Pro Kablosuz Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamesir T4 Pro Kablosuz Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamesir T4 Pro Kablosuz Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam bunu istemiyorum tasarımı güzel gelmiyor.
Kullandınızmı hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.