400-600 TL mouse önerisi

Eskiden Bloody v5, ms 814 gibi fareleri kullandım elime tam oturuyordu. Elim 18-19 cm, tutuş şeklim fingertip grip claw grip gibi. Şimdiki mousemde aşırı lod sıkıntısı var lod sıkıntısı olmazsa sevinirim.

Son düzenleme:
Eskiden Bloody v5, ms 814 gibi fareleri kullandım elime tam oturuyordu. Elim 18-19 cm, tutuş şeklim fingertip grip claw grip gibi. Şimdiki faremde aşırı lod sıkıntısı var lod sıkıntısı olmazsa sevinirim.

Rival 3 lod sıkıntılı. Ayrıca çeşitli sıkıntıları da var direkt ele.

Alınabiliyorsa

Hocam bunun şekli çok sıkıntı ya Cooler Master'ın.

Kullandığınız mouseları hiç kullanmadım. Fakat, gördüğüm kadarıyla küçük mouse seviyorsunuz. Bütçeniz gerçekten çok düşük bu seviyede güzel bir mouse satın almak zor. @Paper.C dediği gibi Rival 3 shape olarak çok güzel olsa da lod, kablosunun kauçuk yapısı ve sensör nedeniyle biraz geride kaldı. İsterseniz 2.el HK Gaming Sirius M veya MIRA-S(daha küçük) bakabilirsiniz. Sensör, switch, kablo, skatez, ağırlık anlamında daha güncel mouselar. Sirius M şekil olarak Rival 3'e benziyor. Click kısmı biraz daha geniş Rival 3'ten fakat genel olarak benziyorlar. MIRA-S ise yaklaşık viper mini gibi fakat, daha tombul bir yapısı var. Düşük profile sahip değil viper mini gibi.

Cooler Master MM711 RGB Ultra Hafif Mat Beyaz Gaming Mouse | ITOPYA Hocam bu şekil olarak daha güzel gibi geldi bana bunu alsam nasıl olur çok fark var mı arasında MM720 ile? En iyi mouse bu gibi sanki bu bütçede.
XPG Slingshot RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bir de bunu buldum hangisini alayım?

Son düzenleme:
İki seçenekten ben XPG yerine Cooler Master MM711 tercih ederim. MM720 daha güncel ve kağıt üstünde daha iyi bir mouse olarak gözükse de hiç konforlu bir mouse değil. Şekli çok kötü. İnanın bana 250 IPS 50g üzeri mouselarda sensör farkını hissetmek çok zor. MM711 skatezleri biraz ince olduğunu söylüyorlar. Eğer sizi rahatsız ederse wraith üzerinden skatez alıp değiştirebilirsiniz. Gayet kaliteli bir mouse. İnanın bana sizin kullandığınız mouselar ile kıyas etmek bile ayıp olur böyle bir fareyi. Pixart 3389 piyasanın en iyi sensörlerinden birisi. Omron switchlerle ilgili çift tıklama sorunlarını duymuştum. Yeni batchlerde sorun var mı bilmiyorum ama bir bakarsınız. 60 gr ağırlık. Paracordumsu kablo. PTFE skatezler. Düşük click gecikmesi. Daha ne olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…